Cautare

180 de rezultate pentru "strivit de tir" (4.22 secunde)
Si asta, in ciuda preturilor, a serviciilor de proasta calitate si a drumurilor mereu aceleasi.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
Circulatie complet blocata si pericol de explozie dupa ce doua TIR-uri s-au ciocnit, intre Bucuresti si Ploiesti
Accident cumplit la Targu Mures: 2 oameni au murit dupa ce 2 masini si un TIR s-au ciocnit | Traficul este blocat complet
Strazile patriei sunt bantuite de tot mai multi soferi care nu au nicio treaba nu cu responsabilitatea, ca asta e deja prea mult pentru multi dintre ei, ci cu simplul fenomen al gandirii. ... grandomanie, bravura si lipsa de luciditate.
Blocaj in vama: Sute de TIR-uri se intind pe o coloana de 13 kilometri, la iesirea spre Ungaria
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Pe siteul Motorstory este postat articolul "Reguli de condus pe autostrada", pe care il puteti citi in continuare. Unii urasc mersul pe autostrada din cauza monotoniei, iar altii il adora pentru ca isi pot permite sa mearga cu viteze nerecomandate pentru alt gen de drumuri.
O tanara de 19 ani si un tanar de 22 de ani au murit, iar alti doi sunt in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului.
Un TIR cu fructe si legume din Turcia s-a rasturnat pe o sosea din Ramnicu Sarat, iar oamenii din apropiere au furat toata marfa imediat ce soferul a parasit locul accidentului.
Este vorba despre un barbat de 31 de ani, din municipiul Targu Jiu, care detinea o arma neletala de tir sportiv cu aer comprimat (pusca), respectiv o femeie de 54 de ani, tot din Targu Jiu, care avea, fara drept, un pistol neletal.
Ce trebuie sa stii cand vrei sa conduci prin viscol Vremea si in special viscolul de zilele trecute au reusit sa-i puna pe unii soferi fata-n fata cu supravietuirea.
Echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Slatina a intervenit ieri seara, pe DN 65-E 574, pe raza localitatii Ganeasa, unde, in urma unui accident rutier intre un TIR si o autotutilitara, incarcata cu varza, o persoana a necesitat ingrijiri medicale de urgenta.Ajunsi la locul solicitarii, impreuna cu un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanta, salvatorii au gasit victima, Gheorghe B., de 39 de ani, din municipiul Pitesti, sofer al autoutilitarei, pe strada, intins pe spate, constient, confuz, prezentand plaga la nivelul capului, plaga la genunchiul stang, excoriatii la nivelul umarului stang si bratului drept si excoriatii toraco-abdominale.
Doi argeseni sunt cercetati in stare de libertate dupa ce au furat motorina din rezervorul unui TIR parcat in orasul Filiasi, judetul Dolj.
Doi soferi unguri au fost raniti ieri dupa-amiaza, dupa ce tirul cu care circulau pe DN 6 a cazut de pe pod in albia raului Amaradia, la iesirea din Craiova.
Cisterna cazuta de pe ferryboat in Dunare In urma cu aproximativ o ora, un tir ce se deplasa prin punctele de trecere dintre Chiciu si Ostrov cu ferryboat-urile ce apartin societatii S.C.
Traficul este blocat joi dimineata pe DN6, in judetul Mehedinti, din cauza unui accident in care au fost implicate doua TIR-uri
Legume gratis pentru zeci de oameni, dupa ce un TIR s-a rasturnat intr-un sant, in zona padurii Starmina din judetul Mehenditi. Marfa a fost abandonata in urma cu trei zile, iar zeci de oameni din zona au venit sa adune legumele imprastiate in rapa.
Un carambol intre doua masini si trei TIR-uri s-a produs pe DN 2 E85, in Posta Calnau, judetul Buzau. Mai multe persoane au fost ranite si au nevoie de ingrijiri medicale.
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, un TIR s-a rasturnat in localitatea Cristesti, judetul Iasi.
google-analytics.com