Cautare

180 de rezultate pentru "strivit de tir" (6.23 secunde)
Unul moare, strivit intre un TIR si un microbuz, celalalt va sfarsi, cel mai probabil, in inchisoare. Un batran nu are pe unde ajunge la campul sau si o ia cu caruta prin curtea unui patron de balta. Carutasul ajunge pe patul de spital, impuscat cu gloante de cauciuc.
Ajutorarea sinistratilor din judetele afectate de inundatii provoaca dispute si certuri intre politicienii botosaneni.
Tirul cu arcul este sportul pe care Google l-a ales drept "logo de start" in prima zi a Jocurilor Olimpice 2012. Programul concursurilor de astazi din cadrul Jocurilor Olimpice de vara de la Londra include 12 finale si mai multe probe de calificare.
OZN-urile interesate de instalatiile militare (Autor: ... FARCAS) In 2008, D.V., in varsta de 45 de ani, a raportat la ASFAN un incident, de pe vremea in care fusese inrolat intr-o unitate militara in cadrul poligonului de la Malina, judetul Galati.
Intr-un clasament facut la nivel national, Galatiul ocupa locul al treilea, dupa Cluj-Napoca si sectorul 3 al Bucurestiului, cu un numar de 361 de sesizari.
Sarbatorita in fiecare an pe 25 martie, Ziua Politiei a fost marcata la Botosani printr-o serie de manifestari cultural-sportive care au debutat inca de saptamana trecuta. Actiunile au continuat ieri pe poligonul militar de la marginea municipiului, unde Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) a organizat un concurs de tir.
Dupa punerea in exploatare a viitorului Canal Dunare-Bucuresti - a carui finalizare va fi reluata in anii urmatori, dupa ce a fost sapat pe o portiune de peste 60% din lungimea sa totala inainte de 1989- cea mai mare parte a marfurilor care circula pe relatia Constanta-Bucuresti (cereale, marfuri generale, marfuri vrac, etc.), pe infrastructura rutiera si feroviara va fi preluata de transportul fluvial pe Dunare si pe canalele navigabile romanesti, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Ovidiu Cupsa, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta.
Pretul transportului unui TIR pe calea ferata pe ruta Bucuresti-Arad este mai redus decat costul deplasarii acestuia pe sosea, respectiv 250 euro, fata de 320 euro, a declarat subsecretarul de stat in ministerul de resort Constantin Axinia, la lansarea unui transport experimental pe ruta respectiva.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres.
Gest INCREDIBIL facut de Gigi Becali din inchisoare.
Soferii de TIR care ajung la Vama Giurgiu sunt nevoiti sa astepte zeci de minute daca ajung chiar in momentul in care angajatii de la frontiera sunt in pauza de masa. Suparati ca asteapta prea mult la Vama Giurgiu, soferii s-au dus sa ceara socoteala functionarilor de la frontiera.
Un sofer de TIR din Romania a fost implicat intr-un accident extrem de bizar pe o autostrada din Germania, la sfarsitul saptamanii trecute.
Politistii de frontiera de la Nadlac au descoperit 29 de migranti din Siria si Irak ascunsi intr-un TIR incarcat cu piese auto. TIR-ul care se deplasa spre Germania a fost oprit si verificat pe autostrada, chiar inainte de a iesi din tara, scrie Agerpres.
Imagini video cu un politist care indreapta arma spre un sofer de TIR, pe Autostrada A1 Deva - Nadlac, au aparut pe retelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflata pe bordul unei masini.
Autoritatile si politicienii au reusit sa transforme si colecta publica pentru sinistrati intr-un soi de circ si sa se certe pe seama intregii campanii.
Un baiat de 19 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat frontal cu autorturismul pe care il conducea intr-un TIR .
Un tanar de 19 ani a murit pe loc, dupa ce s-a infipt cu BMW-ul in TIR, pe un drum din Dambovita
Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului ambii soferi au murit, iar o femeie a fost proiectata prin parbriz si este ranita grav.
Un barbat implicat intr-un accident mortal, in Bihor, este banuit ca a intrat intentionat cu masina sub un TIR pentru a-si ucide iubita, o tanara mamica a doi copii, dupa ce aceasta i-a spus ca il va parasi.
Si asta, in ciuda preturilor, a serviciilor de proasta calitate si a drumurilor mereu aceleasi.
google-analytics.com