Cautare

5700 de rezultate pentru "stri neptun 24 octombrie 2013 video" (4.08 secunde)
Suntem in anul 2013. ... Cel putin asa arata harta celui mai popular joc video de pe planeta, din acest moment - World of Tanks (WoT): ... Meciul a fost transmis si comentat in direct pe un site video specializat, care difuzeaza zilnic astfel de turnee.
Una cerea administratiei Obama "sa prezinte imediat tot ce cunoaste guvernul privind comunicatiile cu fiinte extraterestre", iar cealalta "sa recunoasca oficial prezenta extraterestra care angajeaza specia umana." In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari primita din Canada, s-a organizat la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, asa-numita Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea (Citizen Hearing on Disclosure).
Cat Music, liderul industriei muzicale din Romania, redevine din 1 iunie 2013 licentiat exclusiv Sony Music Entertainment. ... "Sony inseamna mai mult decat produse electronice, video, echipamente de comunicatii, console de jocuri video sau produse care folosesc tehnologia informatiei pentru piata de consum sau cea profesionala.
Un documentar video al Radio Romania a fost selectat de juriul Festivalului International al Filmului Istoric si Militar din Polonia pentru participarea in competitia desfasurata la Varsovia, ce va desemna, la mijlocul lunii septembrie, cele mai bune productii care au subiecte militare.
Bucurestenii cu repartitoare de costuri de caldura au consumat in sezonul rece cu peste 34% mai putin decat cei fara repartitoare, conform unui raport comparativ realizat de RADET pe perioada octombrie 2013 - aprilie 2014.
Desfasurat pe 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Bucuresti, Rock The City 2013 este cel mai tare festival de rock din acest an, in Romania.
Cei de la Lake of Tears au decis sa realizeze un DVD cu show-ul din cadrul METALHEAD MEETING 2013, ce va avea loc sambata, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti. ... http://www.metalhead.ro/lake-of-tears/johan-oudhuis--lake-of-tears--sa-faceti-cat-mai-mult-zgomot---incerc-aid-124291-l-1 Va reamintim programul si regulile de acces pentru METALHEAD MEETING 2013.
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
Astfel, in loc de a primi majorari in aprilie si octombrie, unii bugetari vor beneficia de cresteri salariale chiar de la 1 ianuarie. ... Astfel, salariile profesorilor vor fi majorate cu 5% incepind cu luna ianuarie, cu 2% din luna aprilie si 15% din octombrie.
In perioada ianuarie - octombrie a anului trecut au intrat in circulatie 100.098 automobile rulate si 259.154 masini noi, potrivit datelor Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
Firmele au renuntat cel mai repede la depozitele bancare în luna octombrie, dar si populatia si-a retras din bani.
In octombrie, economia "la vedere" nu da semne de revenire Desi in octombrie se astepta o revigorare a activitatii economice, cifrele au aratat ca a fost si mai rau decat in lunile anterioare din aceeasi categorie, adica luni de trimestru.
"Impozitul pe profit efectiv platit in octombrie 2011 a fost de 19,5 milioane de lei, cu 27,6% mai mic decat in octombrie 2010, cand fusese de 26,9 milioane de lei.
Din 15 octombrie incepe o noua editie OGRADA: ... Te asteptam in Carturesti Verona intre 15 si 18 octombrie sa te bucuri de toamna si sa-ti faci plinul de carti pentru finalul de an.
In noaptea de sambata spre duminica am trecut la ora oficiala de iarna Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, iar ziua de 26 octombrie, care are 25 de ore, este cea mai lunga din an.
Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, organizeaza cea de-a treia editie a Targului Bucurestilor, in perioada 10 -14 octombrie 2018, in Parcul Izvor.
https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/ 29 Octombrie 2018 - Galati - Sala Sporturilor Dunarea 30 Octombrie 2018 - Iasi - Sala Sporturilor 31 Octombrie 2018 - Bacau - Teatrul de vara Radu Beligan 5 Noiembrie 2018 - Brasov - Sala Sporturilor 7 Noiembrie 2018 - Cluj Napoca - Sala Polivalenta 12 Noiembrie 2018 - Pitesti - Casa de Cultura a Sindicatelor 13 Noiembrie 2018 - Craiova - Sala Polivalenta 14 Noiembrie 2018 - Targu Jiu - Sala Sporturilor 15 Noiembrie 2018 - Timisoara - Sala Sporturilor Olimpia 18 Noiembrie 2018 - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor Fanii artistului sunt invitati sa faca o versiune karaoke pentru una dintre piesele de pe albumul Confesiune”, sa se filmeze si sa incarce video-ul pe contul personal de Facebook, cu hashtag #KaraokeTurneuConfesiune si tag la pagina oficiala de Facebook a artistului, pana pe 20 octombrie.
afisarea de informatii cu forma de text, imagini si sunete, posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii FTP, chat, aplicatii video si video on demand, servicii telefonie si telefonie cu imagine prin Internet de tip VoIP, posturi de radio si televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, raspandirea stirilor prin metode RSS, toate genurile de grafica si muzica, lucrul pe un calculator de la distanta prin Internet, grupuri de discutii pe diverse teme, sisteme de jocuri interactive, distributie de software s.a.
"Pe 2 octombrie ne luam adio de la speculanti. ... Vineri seara, pe 1 octombrie, toate tarabele din noul Obor vor fi pline de marfa ieftina.
NASA a lansat un serviciu care transmite, cu ajutorul a 4 camere video de inalta definitie, in timp real, non-stop, imagini ale suprafetei pamantesti, vazuta din spatiu, de pe Statia Spatiala Internationala (ISS).
google-analytics.com