Cautare

5700 de rezultate pentru "stri neptun 24 octombrie 2013 video" (3.00 secunde)
De asemenea, tot pe 9 noiembrie, pe scena mare va fi organizata o competitie care va aduna cele mai surprinzatoare costume inspirate de jocuri video, benzi desenate si anime-uri, iar competitorii trebuie sa intre cat mai bine in pielea personajelor pentru a castiga premiul cel mare, respectiv prezenta la Conventia Heroes Comic Con din Madrid (14 si 15 decembrie).
- Avand in vedere ca acest concurs nu urmareste relevarea unui grad ridicat de profesionalism in realizarea tehnica a materialelor video, organizatorii, in speta juriul concursului, vor avea in vedere, in primul rand, criteriile artistice si cele de reprezentare, pe care participantii trebuie sa le demonstreze.
INNA - Iguana Official Music Video Atitudinea energica a INNEI te va face sa te ridici si sa dansezi. ... Video-ul piesei Iguana” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alexandru Muresan - DoP), producție video Loops Production.
Startul celei de-a treia editii a Bucharest Gaming Week 2019 a fost marcat printr-un vernisaj dedicat artei din jocurile video create in Romania, intr-un eveniment organizat in incinta Palatului Universul din Bucuresti.
Interesanta este si vizita, care nu s-a facut publica, a chestorului Valentin Fatuloiu la Neptun in data de 2 mai a.c.
Paradoxal, desi in cursul primei zile Sulfina Barbu a furnizat o serie de date referitoare la faptul ca in mai multe judete exista sute de localitati ce nu detin planuri in cazul inundatiilor, aceasta s-a "razgandit" si, la numai 24 de ore de la prima declaratie a afirmat ca numarul localitatilor cu planuri "incomplete" este mult mai mic, de una sau doua la fiecare din judetele amintite luni:
Una din casele folosite de fosta familie prezidentiala este cea din statiunea Neptun, iar o parte din operele sau kitsch-urile de acolo este expusa la Muzeul de Arta Constanta inca din anul 1990.
Basescu a ajuns la vila de protocol din statiunea Neptun alaturi de sotia sa, Maria, in dupa amiaza de ieri, si nu are stabilit un program special pentru urmatoarele zile. Potrivit obiceiului, daca nu va interveni nimic important, Basescu va poposi la Neptun pana luni;
, a fost prima zi de director la SC Neptun-Olimp S. ... In ceea ce priveste remuneratia de sef al SC Neptun-Olimp, Foleanu a precizat, cu.
Despre acesta reamintim ca a fost director al societatii Neptun Olimp, un liberal apropiat de presedintele Viorel Oleniuc, doar ca, la un moment dat, PNL Mangalia a decis suspendarea sa. ... Domnule Diaconu, de patru luni nu mai sunteti director la societatea Neptun Olimp, cu ce va ocupati?Mircea Diaconu:
Presedintele Traian Basescu (foto), impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mare, Ioana, s-au intalnit sambata seara, la o terasa din statiunea Neptun, cu ministrul Turismului Elena Udrea (foto) si cu sotul acesteia Dorin Cocos.
Vor urma hotelurile de cateva stele din Jupiter, Venus si Neptun Cele mai multe spatii destinate vanzarii sunt localizate in Saturn, aceasta statiune fiind, de altfel, si cea mai vitregita in privinta investitiilor de pana acum.
Profitand de vacanta pe care si-o petrece ca in fiecare vara la Neptun, Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare si vicepresedinte al Senatului, si-a lansat vineri la Constanta cele mai noi trei carti ale sale.
Actionarii Olimp Estival 2002 au aprobat vanzarea constructiilor si a terenului aferent Complexului Neptun la licitatie publica cu strigare, la un pret de pornire de sapte milioane de euro, fara TVA, potrivit unei raportari a companiei, transmisa Rasdaq si citata de un post de televiziune.
In topul preferintelor ramane statiunea Neptun, spre care s-au indreptat 16.513 turisti, urmata apoi de statiunea Mamaia, aleasa de 13.791 turisti.
Hotelul Dacia din statiunea Neptun-Olimp, care dispune de un teren in suprafata de 7.990 de metri patrati, va fi scos la vanzare prin licitatie publica, in septembrie, la un pret de oferta de 4,5 milioane de euro.
Petrom si ExxonMobil Explorare si Productie Romania Ltd, o sucursala a grupului american ExxonMobil, au semnat o intelegere referitoare la explorarea in comun a potentialului de hidrocarburi a zonei de mare adanca din perimetrul Neptun, de pe platforma continentala romaneasca a Marii Negre.
Firma Cocor Turism Neptun (GALA) propune actionarilor majorarea capitalului social cu 8,46 milioane lei, precum si reaprobarea fuziunii cu societatile Cocor Estival si Ovidiu Estival 2002, potrivit convocatorului transmis joi pietei Rasdaq. ... Cocor Turism Neptun are un capital social de 845.
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
Alina Costache) (Continuare) De la trecerea sondei Voyager 2 pe langa Neptun la sfarsitul anilor 1980, nicio planeta (clasica, pitica) nu a fost explorata de la o distanta atat de mica, asa cum o va face sonda New Horizons.
google-analytics.com