Cautare

5700 de rezultate pentru "stri neptun 24 octombrie 2013 video" (3.44 secunde)
Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) vrea sa vanda complexul hotelier Neptun, potrivit unei informatii furnizate de Mediafax. In acest sens, AVAS va mandata reprezentantul sau in Adunarea Generala a Actionarilor companiei Olimp Estival 2002 sa voteze vanzarea complexului Neptun, pentru ca firma sa evite intrarea in faliment.
Compania Olimp Estival va scoate la vanzare prin licitatie hotelul Neptun din statiunea Olimp, pretul de pornire fiind stabilit la sapte milioane de euro, fara TVA. Complexul Neptun cuprinde un hotel clasificat la trei stele, un restaurant si o piscina.
In cursul zilei de ieri s-a desfasurat sedinta de licitatie privind vanzarea complexului "Neptun" din statiunea de pe litoral cu acelasi nume. Licitatia a fost organizata de SC Olimp Estival 2002, proprietara complexului "Neptun".
Locurile de cazare de pe litoralul romanesc pentru sezonul estival 2008 vor fi contractate in septembrie, la Mamaia si Neptun, in cadrul Bursei Litoral, organizata de Asociatia pentru Promovarea Turismului, Litoral.
Daca se va confirma o descoperire comerciala, dezvoltarea ulterioara a perimetrului Neptun va avea un impact industrial, social si economic pozitiv semnificativ asupra Romaniei, considera reprezentantii Petrom.
Acoperisul cladirii de patrimoniu care a gazduit Baile Imperiale Neptun s-a prabusit. ... Ansamblul Bailor Neptun se inscrie in contextul urbanistic al zonei Cazinoului, care constituie cel de-al doilea nucleu istoric al localitatii, realizat in a doua jumatate a secolului al XIX-lea.
Si Media Fact Book 2009, studiu dat publicitatii de Initiative in octombrie, face referire la o scadere a investitiilor in publicitatea online, de 15-20% in 2009, dupa cresterea spectaculoasa din 2008.
1349/10.06.2013, al Secretarului General al Senatului, care exprima dorinta lui Ovidiu Marian de a modifica Fisele de post ale angajatilor, si care are in anexa o Fisa cadru "in care sunt amalgamate o serie de activitati, interdictii si recomandari preluate anapoda din legi si regulamente".
Restrictiile salariale sunt incluse in strategia fiscal-bugetara elaborata de guvern pentru perioada 2011-2013 si obtinuta de Mediafax.
Potrivit autoritatilor, in 2014 ar urma sa fie deschisi circulatiei doar 60 de kilometri de autostrada, aproape jumatate fata de 2013 cand au fost inaugurati putin peste 100 de kilometri. ... In 2013, CNADNR a dat in folosinta 115 kilometri de autostrazi, majoritatea in ultimele zile ale anului.
COD PORTOCALIU Meteorologii au emis un cod PORTOCALIU de vant, ninsori si zapada, valabil in perioada 29 octombrie ora 10.00 si 30 octombrie ora 23.00.
IAB este in faza finala de stabilire a unui set de standarde valabile pentru bannerele de tip video, care vor exploda pe Internet in urmatorii ani, ca urmare a maririi capacitatilor de banda ale Internetului in general.
procesor de 500 Mhz, memorie de 256 MB DDR 400, hard disc de 40 GB si placa video AMD LX800.
Panasonic lanseaza si în aceasta primavara noi modele de camere video: ... Prin modelele SDR-SW20 si SDR-S7, Panasonic a încercat sa raspunda tendintei actuale a consumatorilor de a utiliza camera video în viata de zi cu zi si nu numai la evenimente speciale.
100 de ambulante SMURD au fost echipate cu o solutie video, conectata la reteaua broadband Vodafone, in urma unei sponsorizari de 260.000 de euro a operatorului (Autor :
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
"In 2013 vom avea o coalitie PDL-PSD-UNPR !" USL se va destrama in vara deoarece o sa coboare vertiginos sub 50% iar, in 2013, la guvernare va accede o "coalitie larga", formata din PDL, PSD si probabil UNPR, prognozeaza fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, pentru RFI Romania, el fiind de parere ca revizuirea Constitutiei va fi "ratata" in 2012.
CALENDAR SCOLAR 2013-2014:
Cand se schimba ceasul, cand se va trece la ORA DE IARNA 2014 NEWS b365.ro Trecerea la ORA DE IARNA 2014 se face in noaptea dintre 25 si 26 octombrie 2014 (ultima duminica din luna octombrie), schimbarea orei facandu-se astfel incat ora 4:00 a diminetii de 26 octombrie 2013 devine ora 3:00.
google-analytics.com