Cautare

5700 de rezultate pentru "stri neptun 24 octombrie 2013 video" (3.34 secunde)
In vremea aceasta, respectivii isi vad in continuare de relaxare, in doua vile de protocol din statiunea Neptun, secondandu-l pe premierul Calin Popescu Tariceanu.
In aceeasi zi, natiunea dezbatea pe toate partile incidentul de la Neptun, pe scurt, caftul de la miezul noptii dintre doi cheflii. ... Semneaza condica negresit la carciuma respectiva cand isi muta persoana cu prerogative de sef al statului la Neptun.
Cele mai "solicitate" din punct de vedere al autorizatiilor de constructii sunt statiunile Saturn, Olimp si Neptun, in timp ce, la polul opus, se afla Venus si Jupiter", ne-a declarat seful de la Urbanism.
La nivelul SC Neptun-Olimp S. ... Potrivit noului director general al SC Neptun-Olimp, Paul Foleanu (foto), pana in prezent au fost depistate si cateva nereguli in functionarea societatii, insa controlul nu a fost finalizat.
„Piata de jocuri video în 2007 a crescut cu aproximativ 40% fata de anul precedent. Valoarea pietei de jocuri video, la consumer spending, s-a ridicat la aproximativ zece milioane de euro“, a declarat Andreea Allardin, general manager Best Distribution.
O noua expozitie, numita "Game On", care prezinta istoria jocurilor video, a fost inaugurata, la sfarsitul saptamanii trecute, la Muzeul de Stiinta din Londra, sub semnul unei dileme:
"Starea natiunii din punct de vedere bugetar", prezentata de premierul Victor Ponta (sinteza) Premierul Victor Ponta a prezentat joi seara starea natiunii din punct de vedere bugetar, o analiza a bugetului de stat pe anul 2013.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rata de schimb constanta, ajungand la 11,6 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru produsele oncologice si testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
ORA DE VARA 2013 In noaptea de sambata spre duminica, 31 martie 2013, Romania trece la ora oficiala de vara. ... Ora oficiala de vara este valabila pana in data de 27 octombrie 2013, ora 4.00.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Marele Premiu Stefan Iordache” pentru cea mai buna actrita la Gala Hop Mangalia 2012 Premiul pentru cea mai buna regie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna scenografie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Festivalul International de Teatru nou Arad 2013 Sibiu Fringe Festival 2013 Maratonul Teatrului Independent 2013 Vineri, 27 martie, ora 19.00 TREI FEMEI INALTE dupa Edward Albee (Productie ArCuB si UnTeatru) cu:
Firmele producatoare de jocuri video au inregistrat o scadere dramatica a vanzarilor in luna octombrie 2005, insa analistii se asteapta in continuare ca aceasta industrie sa atinga, pana la sfarsitul anului, o cifra de afaceri record.
4.3 Tuner-ul integrat Toate televizoarele mai noi vin dotate cu tunere digitale care permit afisarea canalelor in format digital DVB (Digital Video Broadcasting) in plus fata de cele transmise analogic. ... - HDMI (cel putin doi) - pentru a conecta televizorul la o sursa externa de semnal audio-video:
Pokemon este o franciza japoneza controlata de The Pokemon Company, o colaborare intre firmele japoneze de jocuri video Nintendo, Game Freak si Creatures. Franciza a fost creata in 1995, sub forma unor jocuri video pentru Game Boy, o consola video portabila fabricata de Nintendo.
Potrivit unui raport al prestigioasei companii AccuStream iMedia Research, numarul bannerelor de tip video a depasit 1 miliard pe luna, informeaza Clickz.com.
Sony lanseaza în mai, pe piata româneasca, primul walkman cu capacitate de redare video, a anuntat un comunicat al companiei.Aparatul are un ecran LCD color, cu rezolutia de 320x240 pixeli, care poate fi folosit atât orizontal, cât si vertical.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
proiectul Portul Turistic, reabilitarea lacurilor din Neptun si cordonul Saturn - Venus. ... Cativa dintre oamenii de turism chiar au inteles ideea si sunt deja locuri in Neptun - Olimp unde poti sa stai tot timpul anului pe o terasa, intr-un restaurant, intr-un barulet.
din Constanta, a venit si randul SC Neptun Olimp S. ... Celalalt nume nou din conducerea Neptun Olimp, Maria Madalina Mustata, este prim-vicepresedinte SIND Romania si face parte si din conducerea SC Turism Covasna S.
google-analytics.com