Cautare

14 de rezultate pentru "stratulat" (3.22 secunde)
Printre ei si Ioan Stratulat, al carui frate era pe atunci director adjunct la o banca. ... Stratulat nu s-a speriat, ba mai mult, a avertizat la un moment dat ca va pleca din tara. ... Miliardele din tara l-a facut pe Stratulat cunoscut si peste hotare.
Lacaramioara Stratulat, directorul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi, a declarat ca noul muzeu va fi deschis ca urmare a unui parteneriat incheiat cu Manastirea Agapia privind cercetarea patrimoniului cultural detinut de ansamblul monahal si valorificarea stiintifica a acestuia, specialistul desemnat fiind muzeograful Eva Giosanu. ... Lacramioara Stratulat.
Sedinta extraordinara a fost prezidata de Claudiu Stratulat, alaturi de care s-au aflat Mioara Safciuc, membru fondator al PD-L Constanta si exclusii Remus Macovei, Alexandru Craciun si Dan Diaconescu.
Organizatie interna a filialei municipale a PD Constanta, aceasta va fi condusa, ca urmare a votului de sambata, 11 februarie a.c., de Mircea Banias (presedinte), actualul director al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime, secundat de Vicentius Petrescu (presedinte executiv), de asemenea director in cadrul CN APMC, si de secretarul general Claudiu Stratulat.
La cererea presei, Dan Ioan Popescu a enumerat toti vicepresedintii de la Capitala si raspunderile lor: Ion Neagu, Dan Darabont, Vasile Gherasim, Codrin Stefanescu, Vlad Dumitrescu, Emiliana Stratulat, Victor Stan si prim-vicepresedintele Sorin Oprescu.
Mircea Banias, directorul Administratiei Portului, este noul presedinte al organizatiei, Vicentiu Petrescu este presedintele executiv, iar Claudiu Stratulat este secretarul general, ambii indeplinind functii de conducere in cadrul APC.
Dincolo de toate acestea, din pacate, au existat si "victime colaterale", adica un candidat pe lista de consilieri municipali care s-a retras - Claudiu Stratulat -, care n-a inteles, printre altele, ideea de persoane care "trag lista in sus".
Dintre ceilalti membri de partid anuntati ca exclusi, de mentionat Diane Vancea (fost secretar de stat), Tanase Barde, Claudiu Stratulat, Emilia Ursein si Andreea Ion (fost lider la tineret).
Mandela Gajol - instrumente de suflat/percutie; Adrian Buciu - flaut, clape; Raluca Stratulat - vioara Ana-Cristina Leonte - voce.
Consuela Stratulat) Orice femeie isi doreste o talie de viespe, dar nu este atat de usor sa o obtii. Pana ajungi la sala, te poti folosi de cateva trucuri vestimentare, care te vor ajuta sa arati perfect.
ANTONIA si dansatorii poarta tinute galbene, albastre si verzi, stylingul a fost asigurat de Cristina Craciun, make-up Diana Ionescu si hair Sorin Stratulat.
Echipa de beauty a artistei pentru acest videoclip este formata din Andra Manea (make-up), Sorin Stratulat (hair), RDStyling (ținute).
Echipa de beauty a Deliei este formata din Alex Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair), styling Delia. Cel mai tare live e cel pe care il traiesti.
unul l-a luat doamna Zoe Stratulat (medic acupunctura), impatimita dupa obiectele de colectie si i l-a facut cadou fiicei sale, si ea mare iubitoare a artei orientale;
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com