Cautare

241 de rezultate pentru "stirile" (2.98 secunde)
Gica Voicu se ocupa doar de Observatoarele de la Antena 1, iar Aura Titiriga continua sa gireze stirile de la Antena 3.
"Vreau sa credeti si voi ce cred sefii mei", "Vreau ca aceasta criza financiara sa para a fi sfarsitul lumii", "Vreau sa credeti ca va vorbesc din suflet si ca nu e vorba de bani si de putere", "Vreau ca romanii sa fie cat mai dezamagiti de ei si de tara in care traiesc", "Vreau sa uitati de stirile bune, pentru ca relele fac rating", "Vreau sa stiti ca numai prin scandal si vaicareli putem iesi din aceasta criza", "Vreau ca politicienii care ma supara sa plateasca", "Vreau sa repet aceleasi stiri neplatite pana cand va vor intra in cap".
Pro TV este lider de audienta pe piata locala ZF mai noteaza ca postul Pro TV este lider de audienta pe piata locala, stirile, programele de divertisment, filmele si meciurile de fotbal din Europa League fiind cele mai vizionate programe de televiziune din Romania.
Avem stirile in sange de mai bine de un secol si jumatate, insa intotdeauna am continuat sa inovam si sa privim spre viitor.
Inca de la inceputurile sale, brandul CNN a devenit sinonim in intreaga lume cu stirile de ultima ora rapide, precise si impartiale.
Deoarece stirile si emisiunile vor fi realizate integral de care echipa de jurnalisti a noului post de televiziune, Nicolas Don a inceput sa caute si selecteze colaboratorii.
Intr-adevar, Europa FM a fost postul de radio care a scris istorie in mass-media romaneasca post decembrista, cel care a oferit 10 ani de cea mai buna muzica din ยด80 pana azi, 10 ani de stirile care conteaza, 10 ani de succes.
stirile incep cu liderul maxim, continua cu bravul nostru guvern, in timp ce opozitia a disparut din relatari. Pe TVR 3 regional se lafaie deja feudalii PDL.
Cam asta imi lasa in gura stirile-bomba, breaking-newsele, red-alertii care umplu ecranele in ultima vreme. Osemintele Ceausestilor, cadavrul furajdanizat al Madalinei M., D.
Mai tarziu, la Bucuresti, a realizat si prezentat emisiunile "Parte de carte" si "Te vezi la Stirile Pro TV". Ulterior, s-a indreptat catre TVR unde acum este director (angajat prin concurs) al Departamentului Film din TVR.
Cam asta imi lasa in gura stirile-bomba, breaking-newsele, red-alertii care umplu ecranele in ultima vreme. Osemintele Ceausestilor, cadavrul furajdanizat al Madalinei M., D.
Cele mai multe preiau stirile agentiilor de presa, dar exista si articole cu un grad de neutralitate scazut. Marfa a fost aceeasi, doar ambalajul a diferit.
Am vazut de dimineata la Stirile televiziunii fragmente din raspunsurile lui Vantu, absolut la misto si nu stiu cum o fi reactionat Ciutacu, dar in mod normal merita aceeasi reactie pe care i-a administrat-o fratelui Basescu, atunci cand i-a zis lui Ciuvica sa taca din gura.
In timpul saptamanii vom fi conectati la stirile saptamanii. De trei ori vom schimba fata stirilor. Vom avea formate diferite.
De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR. La momentul respectiv, Adelin Petrisor a semnat un contract pentru un an cu Televiziunea Publica, dupa cum a declarat pentru MEDIAFAX jurnalistul.
Cu toate acestea, miercuri-seara a anuntat la Stirile ProTv ca ar putea rezilia contractul pentru tronsonul Cernavoda-Medgidia, incheiat cu compania franceza Colas, iar anul acesta se va ajunge la mare pe autostrada, dar pe "rute ocolitoare" intre Cernavoda si Medgidia.
Pe de alta parte, toate stirile despre revenirea economiei, despre cresterea economica ii determina pe oameni sa fie mai precauti si sa se grabeasca pentru a-si cumpara o locuinta, de teama cresterii preturilor in perioada urmatoare.
Televiziunea publica platita de noi toti a devenit televiziune de partid, ultima statitica aratand ca 85% din stirile si emisiunile sale au fost numai despre Traian Basescu si despre Guvern.
"Consideram ca aceasta atitudine nu isi are locul in stirile televiziunii publice, care ar trebui sa fie un standard pentru mass-media din Romania si sa promoveze jurnalismul profesionist, practicat in interes public, cu respect fata de minoritati si fata de grupurile dezavantajate", se mai spune in sesizare.
Culcer conduce Stirile din 2005, cu o pauza generata de "rebeliunea" lui Tariceanu, iar dupa realegerea lui Traian Basescu a reusit sa adune o echipa cu aceeasi orientare politica in aproape toate pozitiile cheie din TVR.
google-analytics.com