Cautare

6611 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 ora 17 30" (4.37 secunde)
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
ORA DE VARA: Cand se schimba ora in Romania in anul 2017 Specialistii spun ca avem nevoie de o saptamana pentru ca organismul nostru sa se adapteaze la trecerea la ORA DE VARA.
O parte dintre unitatile miniere care fac parte din Compania Minvest Deva ar putea fi incluse intr-un program de privatizare, a declarat ministrul Economiei si Comertului, Ioan Codrut Seres.
Ne intoarcem la ora de iarna Duminica, 30 octombrie (in noaptea de sambata spre duminica, 29 spre 30 octombrie), trecem la ora de iarna! Ora 4.00 va deveni ora 3.00.
ORA DE VARA 2013: Cand si de ce isi fixeaza romanii ceasurile ORA DE VARA 2013: Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala.
• Sondajul de opinie s-a desfasurat la nivel national, intre 1-10 octombrie, pe un esantion de 1102 respondenti cu varste de 18 ani si peste, prin interviuri fata in fata.
Si la Deva, la cateva ore dupa ce PSD a depus la Curtea Constitutionala cererea de anulare a turului doi al alegerilor prezidentiale, lideri si membri PSD, dar si PNL, din Deva si din alte localitati ale judetului au organizat un mars de protest prin care si-au exprimat nemultumirea cu privire la "fraudarea alegerilor".
Programul Euro 2012 (8 iunie - 1 iulie) Euro 2012 va incepe in Polonia, vineri, 8 iunie, la ora 19:00, cu o partida a echipei gazde, care va juca impotriva castigatoarei titlului European in 2004, Grecia, si se va incheia in Ucraina pe 1 iulie cu finala ce se va desfasura la Kiev.
Consiliul Local Deva a aprobat, in sedinta de miercuri, alocarea sumei de 100.000 de euro pentru sustinerea activitatii Centrului Olimpic din localitate, unde se pregateste lotul national feminin de gimnastica.
La Deva, in piata din preajma Primariei, alianta PSD-UNPR-PC a organizat un miting electoral, la care au fost prezenti mai multi candidati la alegerile europarlamentare din data de 25 mai, intre care Damian Draghici, Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb si Maria Grapini.
PROGRAM TV EURO 2012. Iata programul complet si transmisiile TV ale meciurilor de la Campionatul European, competitie care se va desfasura in perioada 8 iunie - 1 iulie, potrivit realitatea.net. ... Polonia - Grecia (Grupa A, Varsovia, ora 21:45) - TVR 1 8 iunie:
Romania trece la ora de iarna in noaptea de sambata spre duminica Romania revine duminica, 27 octombrie, la Timpul Legal Roman, ora Europei Orientale. Ceasurile se vor da cu o ora inapoi, ora 4:00 urmand sa devina ora 3:00.
In noaptea de sambata spre duminica am trecut la ora oficiala de iarna Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, iar ziua de 26 octombrie, care are 25 de ore, este cea mai lunga din an.
In alti ani, la ora asta litoralul era plin. ... La toate acestea se adauga si vremea destul de rece si nu prea buna pentru plaja..." Iane Valimareanu, 30 de ani, inginer IT, Campulung Muscel:
ORA DE IARNA 2014:
Tibuleac, seful PNL Botosani, nu vrea sa imparta "unul la unu " functiile cu democratii lui Dragus. ... In opinia democratilor, fuziunea trebuie sa porneasca de la principiul paritatii de unu la unu intre PD si PNL.
Primaria a decis sa ceara stramutarea dosarului parcarilor Cronos, de la Tribunalul Deva, sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii de o presupusa implicare a unui judecator in trucarea expertizelor si chiar sa-si schimbe avocatul.
Cu doua zile inainte de Craciun, au fost inaugurati si 27 de kilometri din primul lot al autostrazii Lugoj- Deva, desi se poate circula efectiv doar pe 17 kilometri din ei, pentru ca autostrada se termina in camp.
Stirile Pro TV informeaza: ... Iar la munte, rafalale depasesc 80 de kilometri pe ora si accentueaza dramatic senzatia de frig. COD PORTOCALIU Meteorologii au emis un cod PORTOCALIU de vant, ninsori si zapada, valabil in perioada 29 octombrie ora 10.00 si 30 octombrie ora 23.00.
google-analytics.com