Cautare

988 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 2cora 17 3a30" (3.62 secunde)
1.Crin Antonescu, PNL - 34% 2.Victor Ponta, PSD - 24% 3.Dan Diaconescu, PPR - 6% 4.Theodor Baconschi, PDL - 4% 5.Dan Voiculescu, PC - 4% 6.C.V.Tudor, PRM - 4% 7.George Becali, PNG - 4% 8.Kelemen Hunor, UDMR - 3% De de a optat CCSB pentru Dan Voiculescu (68 de ani la viitoarele alegeri), care nici macar nu are o functie executiva in partid si nici nu a candidat vreodata la Cotroceni, in locul lui Daniel Constantin, care ar fi chiar necesar sa fie testat electoral, e o enigma care, cum spuneam, va alimenta de aici incolo multe speculatii.
Basescu e iresponsabil, iar cuvintele sale nu valoreaza doi bani Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, in replica la afirmatiile sefului statului, ca daca USL va fi votat de 50% plus unu dintre romani, atunci Uniunea va forma Guvernul, iar presedintele va fi schimbat, adaugand ca Traian Basescu e un "iresponsabil, iar cuvintele sale nu valoreaza doi bani".
Batalia se va da pe fiecare colegiu, unu la unu, precum in duelurile medievale. Actuala putere stie bine ca nu are nicio sansa la votul pe lista, care va reflecta, in marjele respective, scorul din sondaje.
Printr-o decizie de primar, Antonie Solomon i-a retras toate atributiile viceprimarului Marinica Dinca, devenit inamicul public numarul unu pentru edilul-sef al Baniei Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a emis o decizie prin care i-a adus la cunostinta viceprimarului Marinica Dinca faptul ca de la 25 octombrie acesta nu-si va mai putea exercita atributiile aferente pozitiei sale.
Referendum, validat de o prezenta de jumatate plus unu din cei inscrisi pe liste Curtea Constitutionala a decis ca legea prin care s-au facut modificari la articolul 10 din Legea referendumului este constitutionala in masura in care asigura participarea a cel putin jumatate plus unu din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente.
10 din Legea referendumului promovata de USL este constitutional. ... Nu stim din ce ratiuni, judecatorii CCR au adaugat si formularea "referendumul este valabil daca la el participa jumatate plus unu din alegatorii prezenti pe listele electorale".
Ce legitimitate are un presedinte pentru a carui demitere se pronunta 9 milioane de oameni, dar referendumul nu e validat, fiindca nu s-au pronuntat 9 milioane plus unu?
Majoritatea este "majoritate", cu 50 la suta plus unu, dar ca sa fie "absoluta", cat ar tebui sa fie procentul?
Majoritatea este "majoritate", cu 50 la suta plus unu, dar ca sa fie "absoluta", cat ar tebui sa fie procentul?
Este foarte probabil ca USL sa depașeasca pragul de 50% plus unu dn voturi ceea ce l-ar obliga pe Traian Basescu sa respecte votul popular și sa-l numeasca premier pe Victor Ponta, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el analizand, totodata, și conflictele care se dau in sanul PDL intre diversele grupari rivale.
"Sunt de acord sa-si dea demisia toti parlamentarii care au intrat fraudulos, fara sa ia 50% plus unu din voturi.
PDL va cere alegatorilor sa boicoteze referendumul pentru modificarea Constitutiei Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat la Romania TV ca democrat-liberalii vor cere alegatorilor sa boicoteze referendumul pentru revizuirea Constitutiei, in cazul in care pragul minim de prezenta va fi de numai 30%, asa cum s-a votat astazi la Camera Deputatilor.
Legea permite astfel actionarilor minoritari din marile societati comerciale, care detin impreuna 10% din actiuni, sa convoace AGA si chiar sa introduca diverse puncte pe ordinea de zi, pentru acest lucru fiind necesar doar 5% din capitalul social.
Potrivit regulamentelor comunitare, toate statele membre au obligatia fie sa asigure un raport direct de unu la unu intre clasificarile nationale si NACE (Nomenclatorul Activitatilor din Comunitatea Europeana), fie sa asigure reconstituirea din entitatile nationale a entitatilor din NACE.
Si acum ne mai întreaba pentru ca nu stiu cui si ramâne“, a explicat Chitu.Doar unu din zece doljeni îsi vinde terenulCu toate ca ar putea obtine mai multi bani, în prezent, doar unu din zece doljeni accepta sa-si vânda terenul.
Si acum ne mai întreaba pentru ca nu stiu cui si ramâne“, a explicat Chitu.Doar unu din zece doljeni îsi vinde terenulCu toate ca ar putea obtine mai multi bani, în prezent, doar unu din zece doljeni accepta sa-si vânda terenul.
În ceea ce priveste creditele noi, rata dobânzii a fost de 17,05% în februarie 2006, respectiv 15,64% în februarie 2007, cu aproape 1,5 puncte procentuale mai putin.
În ceea ce priveste creditele noi, rata dobânzii a fost de 17,05% în februarie 2006, respectiv 15,64% în februarie 2007, cu aproape 1,5 puncte procentuale mai putin.
Bancile cu strategii de risc mai imprudente ar putea avea, in unu-doi ani, probleme din cauza creditelor neperformante.
Dan Diaconescu a spus marti seara, la B1 TV, ca afirmatia lui Gusa ca el ar detine 20% din actiunile OTV este falsa si a dezmintit ca postul sau ar avea legatura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Petromservice.
google-analytics.com