Cautare

988 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 2cora 17 3a30" (3.64 secunde)
„L-am vazut cu mare placere pe domnul Basescu in rolul de circarul numarul unu al Romaniei, in direct, cu primul-ministru pus intr-un colt si dansand“, a precizat deputatul social-democrat.
Prin modificarea legii administratiei locale si introducerea alegerii presedintilor consiliilor cu jumatate plus unu din voturi, in timp ce initial acestia se alegeau cu doua treimi din voturi, liberalul a subliniat faptul „sa nu se inteleaga ca vrem sa-i radem pe toti presedintii din opozitie ai Consiliilor Judetene, doar acolo unde avem jumatate plus unu“.
Dupa un an de la alegerile locale, structura Consiliului Judetului Galati a suferit numeroase transformari, multe dintre ele tinind capul de afis al ziarelor si jurnalelor radio si TV la momentele respective.
Era nascut intr-o zi de unu, poate o zi care i-a marcat destinul, caci viata l-a adus in fata, in sus, intr-un varf, in prima parte a vietii lui. ... Orice publicatie ii trecuse prin maini, urcase, devenise numarul unu, se schimbase la fata si se ridicase gratios.
Intotdeauna in real unu plus unu(-a) vor face doi, daca introducem insa variabila cuadraturii cercului, adica un alt fel de comunicare, superioara, in plan transcendental, rezultatul va putea fi doar estimat.
Totodata, s-a propus ca listele pentru eventualele alegeri anticipate sa fie constituite conform regulii de unu la unu in Alianta. Incercarea liberalilor de a evita o discutie pe aceasta tema i-a facut pe democrati sa repuna pe masa discutiilor tema fuziunii dintre PNL si PD.
In plus, listele pentru eventualele anticipate ar fi urmat sa respecte un algoritm de unu la unu in Alianta. Subiectul anticipatelor se dovedeste insa in continuare unul indezirabil pentru liberali, astfel incat au respins propunerile democratilor, determinandu-i pe acestia sa reia brusc slagarul fuziunii.
In plus nu mi se pare corect ca noi, democratii, si liberalii sa fim pe aceleasi liste cu un raport de unu la unu atita vreme cit PD sta mai bine in sondajele de opinie.
Cealalta decizie a Curtii, referitoare la majoritatea care trebuie intrunita de un referendum privind suspendarea presedintelui tarii, a stipulat faptul ca seful statului poate fi demis numai cu votul a jumatate plus unu din alegatorii prezenti pe listele de votare si nu din cei care se prezinta la vot.
5 din legea referendumului, potrivit caruia se constata validitatea referendumului, prin participarea a cel putin jumatate plus unu din numarul cetatenilor romani cu drept de vot.
Pentru ca nu a intrunit numarul necesar de 69 de voturi, reprezentand jumatate plus unu din numarul total al senatorilor, propunerile au fost respinse de plenul Senatului.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a declarat ieri ca presedintele suspendat Traian Basescu ar trebui sa-si dea demisia din functie in cazul in care la referendum nu va reusi sa adune jumatate plus unu din voturile romanilor.
Pentru validarea referendumului din 25 noiembrie pentru introducerea votului uninominal propus de presedintele Basescu era necesara prezenta a 50% plus unu din cetatenii cu drept de vot.
Pentru validarea referendumului din 25 noiembrie pentru introducerea votului uninominal propus de presedintele Basescu era necesara prezenta a 50% plus unu din cetatenii cu drept de vot.
De la proiectul PD seful statului apreciaza ca reduce cu 70 numarul de parlamentari, iar de la cel de la PSD faptul ca mandatul unui candidat este validat in primul tur daca un candidat obtine jumatate plus unu din cei care s-au prezentat si nu de la jumatate plus unu din lista electorala asa cum propune PD.
Daca, in 2004, s-a reusit polarizarea voturilor catre candidatii a doua mari blocuri, PSD-PC si A.D.A., restul adversarilor fiind la rubrica etc, in 2000, la fel ca si acum, exista un loc unu categoric, Ion Iliescu, urmat de un grup de 4-5 candidati distantati de procente putine.
Este vorba despre o manevra mediatica de laborator, care se preda in anul unu, semestrul unu al oricarui curs de manipulare si se bazeaza pe psihologia comuna a ultimei impresii dinaintea votului.
Totusi, reprezentantii Opozitiei au nevoie sa mai adune exact 23 de voturi pentru a asigura majoritatea de 50 la suta plus unu pentru motiunea de cenzura anuntata si debarcarea guvernului Boc prin votul legislativului.
Democrat-liberalii au pregatit o modificare a Legii referendumului, astfel incat, daca se ajunge la referendum, demiterea sa fie aproape imposibila, neputand sa fie facuta decat cu votul a jumatate plus unu din numarul total al alegatorilor, adica aproape 9 milioane.
Conform Constitutiei RSR, care stipula atributiile si drepturile parlamentului comunist, sedintele nu se puteau derula sub nicio forma in absenta cvorumului de jumatate plus unu din numarul total al parlamentarilor (art.
google-analytics.com