Cautare

3801 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 02 10 2010 09 10 2010" (2.97 secunde)
Electoratul a putut alege anul acesta, pentru prima oarã, un candidat in locul unei liste, insã pentru situaþia in care, de exemplu, un candidat nu obþine 50% plus unu din voturile din colegiu, repartizarea mandatelor se va face in funcþie de procentajul fiecãrui partid obþinut la nivel naþional.
El marturiseste ca, dupa ce a "aranjat" sa nu poata fi demis decat cu jumatate plus unu din numarul total de votanti, nu s-ar mira ca Basescu sa amane alegerile locale pentru anul 2013.
Tatarusanu (19) a respins sutul lui Henriksen din afara careului si l-a blocat in situatie de unu la unu pe King (34). ... Nordicii au fost aproape de a transa disputa, pe contraatac, dar Tatarusanu a fost din nou providential, in situatie de unu la unu cu Elyounoussi (82).
Toate duelurile de unu la unu au fost castigate de timisoreni, dar acestia ne-au batut din intamplare. ... Giulestenii ne-au invins la fel ca si timisorenii, la duelurile de unu la unu, la forta si viteza.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite. ... Ei au precizat insa ca raportul de unu la trei a ramas la fel ca in 2004.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Totodata, se mareste numarul persoanelor ce urmeaza sa fie disponibilizate la Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului "Minvest " Deva cu 120 de persoane. Initial, la "Minvest " Deva urmau sa fie disponibilizate in acest an 1.250 de persoane, potrivit unui act normativ adoptat in luna aprilie 2005.
Severin, Termoelectrica, Electrocentrale Bucuresti, Electrocentrale Deva, Electrocentrale Galati, SMART, Societatea Nationala a Sarii Bucuresti, C. ... Minvest Deva. Propunerile pentru acoperirea cresterii cheltuielilor bugetare se incadreaza in bugetul asigurarilor pentru somaj aprobat pe anul 2009-2010.
Spedition UMB mai participa la lucrarile la tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti de pe autostrada Bucuresti-Ploiesti, care sunt in mare intarziere, avand, initial, ca termen de finalizare 2010.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010.
PRESUT Jilt a vindut in aceeasi zi cele doua locomotive firmei SUTAX din Matasari, insa cu 10,2 miliarde, respectiv 5,5 miliarde de lei.
In legatura cu licitatia pentru reabilitarea DN 76 Oradea-Deva care trebuia sa aiba loc in data de 4 mai 2006, Filip a sustinut ca licitatia a fost amanata din nou, din cauza unor probleme la caietul de sarcini.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a criticat Guvernul, duminica, la Deva, spunand ca este liberal "doar cu numele" si ca "a fost dat in franciza de Ion Iliescu" premierului Calin Popescu Tariceanu.
Muresul Deva - Ariesul Turda 0-0 Un meci sarac pentru ambele combatante. ... FC Targoviste - Muresul Deva; Ariesul Turda - Liberty Oradea;
Elocvent este, in acest sens, cazul primarului Municipiului Deva, Mircia Muntean. Dupa ce a fost exclus din PNL, in mai anul acesta, acesta s-a inscris in UNPR si, potrivit sondajelor efectuate de PSD, ar avea prima sansa in cursa pentru Primaria Deva.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Au cerut control la Consiliul Judetean Suceava, Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Deva, Primaria Craiova, Primaria Ploiesti si Primaria Hateg‘‘, a adaugat Radu Berceanu.
Iar minele si carierele care vor fi conservate sau inchise definitiv se afla in patrimoniul CN Remin Baia Mare, CN Minvest Deva, SC Minbucovina Vatra Dornei, SC Moldomin Moldova Noua, CN Uraniului Bucuresti, CN Huilei Petrosani, SN Lignitului Oltenia Targu Jiu, SN Carbunelui Ploiesti, SC Miniera Banat Anina, SC Radioactiv Mineral Magurele, SC Dobromin Constanta, SC Cuart Baia Mare, SC Geolex Miercurea-Ciuc, SC Transgex Oradea, SC Geomold Campulung Moldovenesc si SC Minexfor Deva.
In timp ce cotatiile metalului galben ating preturi-record la bursele internationale, filiala Bradmin a companiei Mininvest Deva a ramas cu 2.000 de tone de concentrate aurifere si trei kilograme de aur pe stoc, dupa ce exploatarea miniera din Brad a fost inchisa acum cateva zile.
google-analytics.com