Cautare

2860 de rezultate pentru "stirile realizate la uzina dacia mioveni" (2.72 secunde)
Dintre acestea, cele mai multe locuri disponibile sunt pentru marcile Dacia, Ford, Opel, Chevrolet, Fiat, Skoda si Suzuki. In Craiova, reprezentantii dealerului local Skoda sustin ca numarul de locuri pe care le au la dispozitie este nelimitat.
Ministerul Mediului a decis alocarea inca din cadrul primei etape a programului Rabla a unei cote suplimentare de 1.731 de unitati pentru Dacia, datorita cererii foarte mari din partea populatiei, a declarat ieri ministrul de resort, Nicolae Nemirschi.
Dacia, marca low-cost care sustine vanzarile Renault, are probleme pe pietele emergente, insa se bucura de succes in statele dezvoltate, unde cumparatorii incearca sa faca economii, ceea ce erodeaza performantele modelelor mai scumpe, potrivit Wall Street Journal (WSJ).
Dacia a vandut 100.000 de masini in UE in primele trei luni ale anului.
La data de 10 ianuarie 2011, in jurul orei 22:45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie, in urma unei sesizari la SNUAU 112 cu privire la faptul ca mai multe persoane forteaza porbagajul unui autoturism marca Dacia Logan, au depistat pe str.Turda, sector 1, intr-o parcare, trei indivizi care stateau intr-un autoturism marca Dacia 1310.
Premierul Tariceanu a declarat ieri la Brasov ca in septembrie va fi cunoscut numele noului proprietar al uzinei „Tractorul“. ... Primul-ministru a comparat „Tractorul“ cu Roman, spunand ca Guvernul nu vrea ca uzina producatoare de tractoare „sa sucombe, asa cum s-a intamplat cu Roman“.
Dupa aproape o jumatate de secol, Uzina Aro din Campulung Muscel isi va inchide definitiv portile, zilele trecute iesind din unitate ultimele 5 autovehicule de teren fabricate in cea mai veche intreprindere autohtona de autoturisme.
Potrivit presei spaniole, americanii vor sa inchida fabrica de la Valencia, urmand sa produca in Banie noile modele Ford Fiesta.
"Dintre cele 617.525 de firme din Romania, doar 12.000 asigura aproape 85% din veniturile publice, prin plata taxelor si impozitelor catre stat, iar cifra de afaceri a acestora la nivelul anului 2007 era de 670 de miliarde de lei", a spus el, citat de NewsIn.Rata medie a profitabilitatii firmelor din Romania era in 2007 de 5,8%, in timp ce societatile cu pierderi, in numar de 242.000, au inregistrat o cifra de afaceri de 134 de miliarde de lei si o rata medie a pierderii de 16,2%.
Dacia lanseaza astazi in Romania o editie speciala si limitata denumita Black Line, care dispune, pe langa caracteristicile obisnuite ale modelelor de baza, de geamuri activate electric pe fata, inchidere centralizata sau directie asistata, tapiterii noi cu cusaturi negre, vizibile, volan captusit cu piele si sistem audio cu comenzi pe volan.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
Seful Executivului va propune autoritatilor din Campulung ca pe fosta platforma a uzinei Aro sa fie infiintat un parc industrial, pe care sa isi desfasoare activitatea furnizorii care vor lucra in parteneriat cu Dacia, Tariceanu spunand ca pe amplasament, in acest moment, exista interese imobiliare.a€œDin pacate, la Campulung, dupa inchiderea uzinei Aro, in loc ca amplasamentul sa fie transformat intr-un parc industrial, cei care au preluat aceasta intreprindere, prin licitatie, se gandesc mai degraba la proiecte de tip imobiliara€, a declarat Tariceanu cu ocazia lansarii uzinei de la Mioveni, care va produce cutii de viteza pentru autoturismele Renault si Nissan.Seful Executivului a precizat ca va discuta cu primarul din Campulung si cu reprezentantii Consiliului Judetean, astfel incat sa fie demarat, a€œimediata€, un proiect de infiintare a parcului industrial.Tariceanu a mai spus ca Renault va investi in Romania, in urmatorii 3 ani, aproximativ 600 milioane euro, care se vor adauga investitiilor de aproximativ 1 miliard de euro realizate de producatorul francez in tara noastra.Uzina inaugurata marti de premierul Tariceanu va produce cutii de viteza pentru 8 vehicule din gama Renault si pentru 7 vehicule din gama Nissan.
Jucam astazi in Cupa Romaniei la Mioveni, cu Dacia! ... Sa raminem cu el, apoi scepticii sa-si puna cenusa in cap, asa cum a facut Eugen Barbu dupa meciul reusit al lui Camataru la Lisabona (turul cu Benfica, 1983), „Ne-ai invins, Adriane!“.
Cunoscuta jurnalista Dana Razboiu va reveni pe micul ecran la jumatatea acestei luni, in prime time, in weekend. Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. ... Andreea Berecleanu a vorbit pentru prima data, pentru Antena Stars, despre motivele principale care au dus la decizia extrema a separarii:
Crima pasionala isi are acordurile ei tumultoase si saltarete, imaginea pensionarilor asteptand ore in sir la ghiseu capata o incarcatura mai emotionala daca este acompaniata de o arie molcoma si trista, iar Basescu nu poate fi aratat in vizitele oficiale daca nu se aude vreo melodie de la telejurnalul comunist.
ELECTROPUTERE va livra catre METROREX pana in septembrie 2007 inca 20 de garnituri de tren, realizate in colaborare cu BOMBARDIER. Uzina craioveana ar putea fi preluata in intregime de un consortiu international.
Ford a demarat productia de serie a modelului B-Max, care va fi produs exclusiv la Craiova. Fordul "oltenesc" costa de la 13.400 de euro si pana la peste 20.000 de euro, cu toate tehnologiile incluse.
La hotelul Dacia Sud din statiunea Mamaia au avut loc ieri lucrarile Consiliului National al Blocului National Sindical. La intalnirea delegatiilor sindicale ale BNS sosite din intreaga tara au fost prezenti si liderii BNS Dumitru Costin si Matei Bratianu.
Activitatea la uzina Dacia s-a oprit din dimineata zilei de joi, 20 noiembrie, pana in data de 7 decembrie. Masura, fara precedent, a fost luata ca urmare a scaderii cererii de autoturisme noi atat in tara, cat si la export.
google-analytics.com