Cautare

2860 de rezultate pentru "stirile realizate la uzina dacia mioveni" (3.35 secunde)
Nu avem o viziune - la asta lucram. ... Gandim o strategie referitoare la infrastructura ce trebuie creata, in primul rand montarea de prize de alimentare in orasele mari", incearca marea cu degetul oficialul guvernamental.
Uzina de Autoturisme Dacia Renault din Pitesti a reusit sa comercializeze de la inceputul anului in curs pana in luna septembrie a.c.
Intr-un meci contand pentru etapa a 22-a a editiei 2016 - 2017, echipa antrenata de Adrian Mihalcea a remizat, scor 2 - 2, in deplasare cu CS Mioveni.
Dacia se mentine drept cel mai cunoscut brand romanesc, cu o cota de recunoastere spontana de 45,1% in 2005, asa cum reiese din cercetarea "High Impact Brands 2005 " realizata de compania de cercetare de piata Synovate.
Dacia se mentine drept cel mai cunoscut brand romanesc, cu o cota de recunoastere spontana de 45,1% in 2005, asa cum reiese din cercetarea "High Impact Brands 2005 " realizata de compania de cercetare de piata Synovate.
Dacia a lansat ieri la Craiova, in Piata Prefecturii, o ampla campanie de teste cu modelul Logan, sub sloganul "Cu Logan, orasul tau este Europa", unde se poate castiga o Dacia Logan Ambiance 1.4 MPI.
Uzinele Dacia au reluat productia, dupa ce peste 60% dintre angajati au renuntat la greva.
In primul trimestru al anului in curs Dacia, marca de autovehicule a Grupului francez Renault, a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 20,3%, la 153. 826 unitati, de la 127. ... Oferta Dacia, compusa din modele convenabile, este potrivita pentru actuala perioada de criza.
AVIOANE Craiova este curtata de americanii de la Bell Helicopters, care vor vizita uzina maine, dar si de suedezii de la SAAB sau israelienii de la IAI.
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Mircea Ursache, a discutat simbata, la Brasov, cu reprezentantii sindicatelor si conducerile executive ale societatilor comerciale Tractorul, Hidromecanica si Rulmentul despre privatizarea celor trei mari uzine brasovene.
La aceste unitati lucreaza in prezent peste 7.000 de salariati. ... Uzina craioveana a fost scoasa la vanzare in ultimii ani de cinci ori, fara succes insa. ... In plus, la ora actuala, societatea este inglodata in datorii catre bugetul de stat si inregistreaza pierderi.
Ford Motor Company va transforma uzina de la Craiova într-una dintre cele mai importante unitati în productia Ford Europa de vehicule si motoare.Strategia Ford la uzina de la Craiova a fost dezbatuta la Bucuresti, pe 16 iulie, la o întâlnire între presedintele Ford Europa, John Fleming, premierul român, Calin Popescu Tariceanu, si membri ai comisiei de privatizare pentru Automobile Craiova.
Ford ar putea construi pentru început la uzina din Craiova noua generatie a modelului Fusion, în 200.000 de unitati anual, urmând sa adauge alt model cu 100.000 de unitati anual, a declarat, pentru NewsIn, Carol Thomas, analist la J.D.
Investitia este evaluata la 25-27 de milioane de euro si ar trebui finalizata pana la toamna. 10.000 de consumatori ar putea ramane in frig la iarna daca nu se gaseste o solutie.
Uzina Automecanica Moreni S.A. ... Uzina Automecanica Moreni S.A., filiala a C.N.
Automobile Dacia a anuntat in cursul zilei de miercuri ca va lansa o noua campanie de promovare a modelului Logan, campanie intitulata "Caravana Dacia".
In timp ce nemtii vin cu oferte de tuning mai mici sau mai mari pentru Dacia Logan, romanii apeleaza la tuning virtual. Elia Tuning - firma germana cu renume - a prezentat la Salonul de Tuning de la Essen ultima sa masina modificata, Dacia Logan.
Numarul masinilor noi inmatriculate in Romania a scazut, in primele noua luni, cu 1,4%, la 228.450 automobile, piata locala ocupand locul zece la nivelul Uniunii Europene in functie de volum, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).
Situatia economica de la Dacia ar putea fi si mai rea decat acum, cand uzinele argesene au fost inchise pentru a o luna. Francois Fourmont, directorul general al Automobile Dacia, aprecia ca este posibil ca societatea sa renunte la 3000 de angajati.
la Geneva va prilejui prezentarea conceptului crossover Dacia Duster - caracterizat de producator ca fiind un concept futurist, cu caroserie musculoasa, realizat dupa colaborarea dintre centrul de design Renault din Bucuresti si cel din Guyancourt, din Franta.
google-analytics.com