Cautare

2860 de rezultate pentru "stirile realizate la uzina dacia mioveni" (5.67 secunde)
Parchetul Judecatoriei Ramnicu Valcea face cercetari in privinta a opt persoane in cazul distrugerii a aproximativ 127.000 de kilograme de TNT la Uzina Mecanica Babeni, in urma unei informari a DGIPI conform careia munitia nu ar fi fost distrusa si urma sa fie instrainata catre o terta parte.
HotNews.ro Ioan Rus, dupa intalnirea cu reprezentantii Dacia:
Mioveni - Univ. ... CS Mioveni: ... Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Marian Barbu (Fagaras) / A1: Mircea Orbulet / A2: Florian Alexandru Visan (Galati)
CS Mioveni: ... Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Mioveni - Chindia 0-1. ... Capusa '52 CS Mioveni: ... "Orasenesc", Mioveni - (Capacitate: 10.000 de locuri) Arbitru: Bogdan Dumitrache (Bucuresti) / A1:
Superliga, play-out, etapa a 8-a CS Mioveni - UTA Arad 0-2 (0-0) A marcat: ... CS Mioveni: ... Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Costreie Sorin (Buftea) / A1:
Reprezentantii grupului Renault au recunoscut ieri ca s-au interesat de uzina de automobile Daewoo Craiova. Anul trecut, Renault a trimis o scrisoare prin care cereau acces la datele referitoare la privatizarea uzinei din Banie.
Compania Dacia apartinand Grupului Renault a anuntat obtinerea unui profit net in cursul anului 2006 de 100,6 milioane de euro, suma ce reprezinta o sporire cu mai mult de 80 de procente fata de profitul net inregistrat de acelasi producator roman de autovehicule in anul 2005.
Gama Logan a vandut, de la lansarea sa pe piata, in 2004, un numar de 1. ... 000 vehicule Dacia fiind comercializate pe pietele internationale, iar mai mult de 50% dintre acestea avand ca destinatie Europa Occidentala.
Productia de vehicule Dacia va fi oprita joi si vineri, ca urmare a intarzierilor in livrarea unor componente de la unul dintre furnizori, potrivit un comunicat al uzinei.
Dupa succesul modelelor Logan berlina si Logan MCV, Dacia isi continua innoirea gamei cu un vehicul utilitar, Logan VAN. ... Logan VAN este dotat cu o capacitate de incarcare extrem de competitiva, de 800 kg, situata la cel mai bun nivel in segmentul furgonetelor.
Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, dupa vizita la Uzina Dacia Mioveni, ca o masura pentru iesirea din criza actuala, care afecteaza si domeniul auto, ar putea fi suspendarea temporara, pe sase luni, a taxei de inmatriculare pentru masinile noi, pe modelul Germaniei.
Patronatul Comerciantilor si Producatorilor de Piese Auto din Romania (PCPPAR) acuza societatea Automobile Dacia ca incearca sa monopolizeze piata de piese auto pentru vehicule Dacia prin campaniile publicitare anticontrafacere.
Automobile Dacia, cel mai important constructor auto local, va prezenta pe piata cea mai puternica versiune de serie a modelului Logan, echipata cu motor de 1,6 litri pe benzina, cu 16 supape.
Doljenii care vor sa se inscrie in acest an in Programul "Rabla" trebuie sa se gandeasca de doua ori ce masina vor sa cumpere, pentru ca Dacia si Daewoo au mult mai putine masini alocate prin program decat in anii anteriori.
Dacia semnaleaza o noua tentativa de frauda in care persoane necunoscute se folosesc de numele companiei.
La o zi dupa intoarcerea in tara, Sever Muresan a tinut o conferinta de presa, in care a facut precizari cu privire la acuzatiile ce ii sunt aduse si pentru care este judecat in prezent la instanta constanteana, respectiv de devalizare a Bancii "Dacia Felix".
Pretul crescut al carburantilor nu afecteaza avansul pietei auto si vanzarile Dacia, cel putin deocamdata, dar determina oamenii sa mearga mai putin cu masina, a declarat, miercuri, directorul comercial al Dacia Renault si Nissan in Romania, Jacques Daniel."Pretul crescut al carburantilor nu reprezinta deocamdata un pericol pentru vanzarile Dacia sau ale celorlalti jucatori de pe piata auto romaneasca.
Dacia a redus nivelul productiei planificat pentru acest an cu 50.000 de unitati, de la tinta initiala de la 310-320.000 de masini la 260-270.000 unitati, ca urmare a scaderii cererii, pe fondul crizei economice.
Noua Dacia - Citadine Renault-Nissan planuieste pentru 2015 un nou model: Dacia Citadine In urmatorii 5 ani Renault-Nissan intentioneaza sa lanseze mai multe nodele noi, in fiecare an cate un model, printre care o masina cu sigla Dacia, ieftina, de aproximativ 2.500 Euro.
google-analytics.com