Cautare

3247 de rezultate pentru "stirile ptrotv deva 31 01 2010" (3.60 secunde)
In ceea ce priveste autostrada Deva- Orastie, avansul este de circa 6%, in prezent tronsonul fiind gata in proportie de 20,6%.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
Grupul de firme romano-german Auto Schunn reprezinta a treia entitate Mercedes-Benz din Romania din punctul de vedere al volumului de vanzari si are reprezentante auto in Germania la Westendorf si in Romania la Arad, Deva, Suceava si Sibiu.
Daca Oltchim Ramnicu Valcea si Universitatea Jolidon Cluj, campioana, respectiv vicecampioana Romaniei la handbal feminin, isi permit sa dispute amicale in Turcia, echipa SCM Craiova se va pregati pentru meciurile din campionat prin doua partide de verificare in Banie, in compania formatiei CSM Cetate Deva.
Handbalistele au castigat amicalele cu Deva Handbalistele de la SCM Craiova au castigat ambele meciuri de verificare disputate la Filiasi in compania colegei de Liga Nationala, CSM Cetate Deva.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Se spune ca in zona doua fete de uriasi au ridicat cetati, una la Deva, una pe varful muntelui Retezat. ... La inceputul secolului al XX-lea, in depresiunea dintre Petrosani si Deva s-au gasit cateva schelete despre care s-a crezut ca apartineau uriasilor.
are obligatia de a furniza servicii tehnologice de sistem catre operatorul de transport si sistem la o valoare a puterii electrice de cel putin 500 MWh, pana la data de 31.12.2017, solicitam ca pentru accesul garantat, respectiv cei 200 MWh, Societatii Complexul Energetic Hunedoara S.A.
Din analizele efectuate de reprezentantii celor doua termocentrale Mintia si Paroseni, precum si din situatia prezentata de edilii municipiilor Deva si Petrosani, a reiesit faptul ca in perioada de iarna 2015 â€" 2016, 30.000 de familii din Municipiul Deva si din orasele Vaii Jiului, unitati de invatamant, spitale si alte spatii edilitare, risca sa-si petreaca iarna in frig intrucat nu exista suficienta huila pentru functionarea celor doua termocentrale.
Un sofer de 72 de ani, care conducea un Logan, a fost surprins in trafic in timp ce mergea pe contrasens cu viteza, fara sa tina cont ca putea produce o tragedie, pe autostrada Sibiu - Deva.
Imagini video cu un politist care indreapta arma spre un sofer de TIR, pe Autostrada A1 Deva - Nadlac, au aparut pe retelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflata pe bordul unei masini.
Un elev de 17 ani, care invata la un liceu din Deva, a fost prins cu droguri asupra lui in timp ce se afla in Macedonia de Nord, alaturi de alti tineri, in cadrul unui program Erasmus, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara declansand o ancheta in acest caz.
Un scriitor din Deva a fost reclamat de vecini ca are prea multe carti, pe care le-a depozitat pe casa scarii si pe o terasa de deasupra blocului.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
La inceputul anului 2010, nivelul salariului brut al unui viceprimar era de 4.948 de lei. De la 1.07.2010 si pana la 31.12.2010, potrivit Legii nr.
google-analytics.com