Cautare

61370 de rezultate pentru "stirile protv iasi din 15 092010" (7.73 secunde)
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" : ... Prognoza din septembrie a EIU este in crestere comparativ cu raportul pentru luna iulie.
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
Nu ma invatati pe mine cum se fac stirile la TVR. Eu imi pierdeam o ora pe zi sa fac stirile la TVR'.
"Nu stiu ce s-ar putea declasifica, pentru ca nu a existat vreo decizie politica, dupa 1989, de secretizare a unor documente, acestea au fost la indemana instantelor, dar si a comisiilor parlamentare care au anchetat evenimentele din decembrie 1989 si au elaborat rapoarte de activitate.
La ce sunt folosite tabletele media de cei care le cumpara Gartner a intervievat 510 de utilizatori prin intermediul unui sondaj online, din SUA, Marea Britanie si Australia pentru a obtine o mai buna intelegere a modului in care cei care au adoptat printre primii tabletele media folosesc dispozitivele de conectare.
Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
au avut 596 de aparitii TV, pe o durata de 15.183 de secunde, PSD a avut 227 de aparitii TV cu un numar de 4.941 de secunde, PRM - 76 de aparitii totalizand 1.439 de secunde, Partidul Conservator - 66 de aparitii TV pe parcursul a 1.662 de secunde, iar UDMR - 36 de aparitii insumand 703 secunde.
La un jurnal tv, stirile sunt pigmentate - de la politic si social, trecand prin economic si terminand cu sportul si internationalul - cu tot felul de amanunte care iau fata adevaratelor stiri.
Prima se face ca nu-i pasa, ProTV, la fel, desi amandoua sunt de partea cea buna a baricadei, ca si patronii lor au interese cu statul. ... orice voce critica din radio si din televiziune va fi adusa la tacere.
Eminescu a fost de fapt un om puternic, de o luciditate exceptionala, bine ancorat in realitatea sociala si mai ales politica a vremurilor zbuciumate in care a trait, un militant activ pentru drepturile romanilor din Ardeal si pentru unitatea nationala, un ziarist de exceptie, un vizionar, un reformator.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Cartea a fost publicata la Editura Agata din Botosani. ... Scoala Primara cu clasele I-IV din satul Plopenii Mari, Com. ... Scoala Generala cu clasele V-VIII din satul Plopenii Mari, Com Ungureni; ... Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi;
Clarificarea si probarea afirmatiilor facute in articolul "Reporter de front/Blugii ne erau plini de sange/Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri" Cotidianul "Evenimentul Zilei" a publicat in numarul de sambata, 17 martie 2012, sub semnatura jurnalistului Ionut Fantaziu, un articol intitulat 'Revolutia din ’89.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Astfel, conform datelor sondajelor judetene ale PSD, niciuna din cele 16 primarii ale oraselor resedinta de judet detinute de PDL si UNPR nu ar fi castigata de candidatii USL.
Conform unei analize publicate de Ziarul Financiar, sursa saraciei crunte din judetele Regiunii Nord-Est (Moldova) este chiar Guvernul Romaniei.
Ion Solcanu - Facultatea de Istorie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza - UAIC din Iasi. Astfel, una dintre figurile arhicunoscute din spectrul vietii publice din Romania post-decembrista, politicianul si istoricul Solcanu a putut fi urmarit de catre public, inclusiv in IPOSTAZE mai putin CUNOSCUTE.
Conform unei analize publicate de Ziarul Financiar, sursa saraciei crunte din judetele Regiunii Nord-Est (Moldova) este chiar Guvernul Romaniei.
google-analytics.com