Cautare

61370 de rezultate pentru "stirile protv iasi din 15 092010" (4.12 secunde)
Guvernul a decis oprirea privatizarii Antibiotice Iasi, dupa ce, in urma cu o saptamana, Parlamentul a decis crearea unei comisii pentru anchetarea acestei privatizari.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie". ... Observ ca aceasta istorie se repeta la Iasi.
Poli Iasi - Otelul 2-0 Liga a 2-a, Play-off, etapa a 6-a Au marcat: ... Poli Iasi: ... "Emil Alexandrescu", Iasi Arbitru:
Intre altele, el a avut ecouri chiar si in presa din China, ceea ce ne da prilejul de a examina - prin intermediul unor articole din South China Morning Post, din Hong Kong - cum se relationeaza societatea din China cu fenomenul OZN si cu cautarea civilizatiilor extraterestre.
La ora 11:00 din a doua zi a noului an aleile de acces la intrarea principala a Palatului Parlamentului erau pline de oameni care doreau sa vada si pe viu salile pe care le vazusera la televizor in stirile despre deputati si senatori.
Se stie destul de putin despre faptul ca presedintele l-a oprit pe Dryfoos Orvil, editor Times, sa dea publicitatii detaliile unui program controversat al CIA pentru a recruta si instrui cubanezi exilati in Guatemala, pentru ceea ce a devenit in cele din urma dezastrul cunoscut sub numele de invazia din Golful porcilor.
Stirile TVR: Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! ... Arenele din Ghencea si Arcul de Triumf vor fi primele care intra in reconstructie, incepand din august.
Dorina Mihailescu este o fata desteapta, care a facut pentru PSD (o anumita parte a PSD, mai precis o parte din "greii” partidului) si ce era si ce nu era normal, moral.
Marele premiu pe care regizorul roman Cristian Mungiu l-a castigat la cea de-a 60-a editie a Festivalului de la Cannes seamana mult cu ploile din ultima vreme, care reusesc, cat de cat, sa potoleasca arsita cumplita ce pare a fi pus stapanire pe tara.
Faptul ca noul primar Ilie Bolojan impreuna cu echipa care a castigat alegerile se ocupa de amenajarea birourilor din primarie nu i-a picat foarte bine secretarului general al PDL Bihor.
Fostul premier Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca zilele acestea ne-au adus in fata foarte multe scandaluri care, crede el, sunt menite a fi discutate vremelnic si uitate "de urgenta" in vederea alegerilor din toamna.
AMOSNEWS -Panorama editorialelor (30 mai) Care sunt problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa? Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi...
Ca a fost oficial depus proiectul de lege, nu va mai spun din nou. ... Noi stiam ca urmeaza sa intre la stirile de la ora 19, la fara 10 eram toti trei la calculator, urmaream live pe internet stirile Pro Tv.
• De la ora 6.45 la ora 19.00, Pro TV va difuza 7 comedii americane, printre acestea se numara Garfield (8.15), Craciun cu scantei (15.15) si Cu duzina e mai ieftin! ... Ultimul episod din sitcom-ul romanesc Tanti Florica • 23.30.
În plus, deficitul de cont curent a ajuns la 16% din PIB, fapt care se va reflecta în scaderea investitiilor directe si indirecte. ... Stirile care au urmat nu au avut darul de a linisti investitorii, astfel ca pretul s-a depreciat în continuare.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Dar, potrivit unor informatii HotNews.ro, cei doi ar urma sa prezinte stirile doar duminica seara, in cadrul unei transmisiuni menite sa marcheze 6 ani de la lansarea Antena 3.
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, unul din trei americani foloseste in mod regulat internetul pentru a se informa.
In ajun de Craciun, cum s-ar zice, emisiunile televizate mustesc de reportaje croite in marile magazine, dupa modelul unei economii de piata functionale si din ce in ce mai adaptata la trendurile vestice, cat si de situatii in care ai nostri palatini bucuresteni sunt urati de grupuri de colindatori la buza bradului impodobit.
google-analytics.com