Cautare

338 de rezultate pentru "stirile protv galatirk0" (3.16 secunde)
Ca urmare, Stirile Pro Tv prezentate de Andreea Esca s-au clasat pentru prima data pe poziria a 3-a cu 5.1% rating si 15.4% share, conform cifrelor furnizate de radardemedia.ro.
Stirile TVR: ... Demolarea arenei din Ghencea va avea loc luna viitoare, au declarat, pentru Stirile TVR, oficialii Federatiei Romane de Fotbal.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite.
Cei care au tablete le folosesc in special pentru a verifica emailul (81%), pentru a citi stirile (69%), pentru a vedea cum va fi vremea (63%), pentru social networking (62%) si jocuri (60%).
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
Noi stiam ca urmeaza sa intre la stirile de la ora 19, la fara 10 eram toti trei la calculator, urmaream live pe internet stirile Pro Tv.
O data-n viata, interviuri si reportaje marca Stirile TVR si Duminca in familie, cu Ramona Badescu Prima zi de Craciun • 9.00 - 12.10. ... O editie de colectie a interviurilor si reportajelor marca Stirile TVR.
Hansen sugereaza ca au fost si sunt utilizate mai multe metode pentru a gestiona, in sensul dorit, stirile despre OZN-uri: ... De pilda, stirile sau dovezile OZN au fost caricaturizate intr-atata incat nicio agentie de stiri cu reputatie sa nu se mai atinga de ele.
Dorina a supervizat stirile TVR, tinea legatura cu cei din televiziune, ii ghida cum sa sune stirile pro-PSD. Cel putin asa o acuza acum oameni din TVR si nu numai.
A stat badea Gigi la masa cu popa si a infulecat si la Observatorul de seara, si la stirile sportive ce au urmat imediat dupa scurtul moment de publicitate, intr-o stire...
La un jurnal tv, stirile sunt pigmentate - de la politic si social, trecand prin economic si terminand cu sportul si internationalul - cu tot felul de amanunte care iau fata adevaratelor stiri.
Din pacate, multe dintre stirile "negative" au un suport real si destui dintre romanii care au plecat sa-si incerce norocul in Europa se dedau la acte care ne umplu de rusine.
Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
LIVETEXT Gandul Duminica, la ora 10:00 a inceput un nou sezon "Dupa 20 de ani" la ProTV, pe voyo.ro si m.stirileprotv.ro.
Andreea Chirvasiu, prezentatoare a unei emisiuni la televiziunea OTV, a decedat in seara zilei de 2 ianuarie, la varsta de 32 de ani, informeaza ProTV Magazin.
Steaua si-a gasit arma secreta cu care poate trece de Twente, joi, in Europa League, in direct la ProTV, de la ora 20.00.
Candidatii PIN si PDL la Primaria Generala al Capitalei, Cozmin Gusa si Vasile Blaga, s-au contrat, joi seara, la ProTV, Gusa intrebandu-l pe Blaga de ce nu l-a exclus din partid pe Adriean Videanu, pentru incompetenta, iar Blaga replicandu-i ca are legaturi cu "oameni din anumite servicii".
Potrivit lui Onisei, Consiliul a mai decis ca spoturile de promovare a Zilei Tineretului, difuzate de Antena3, Realitatea TV si ProTV, care includeau imaginea ministrului Monica Iacob Ridzi, reprezinta publicitate politica, permisa doar in campaniile electorale, motiv pentru care posturile au fost somate public, in conformitate cu articolul 155 din Codul audiovizual.
Traian Basescu, invitat special al lui Toni Grecu, la ProTV, a recunoscut ca a compus cateva poezii in tinerete, dar ca nu le-a publicat niciodata.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, duminica, la ProTV, ca i-a cerut lui Klaus Iohannis sa-si aleaga 15 ministri, in selectarea carora nu se va implica, precizand insa ca, in partea de program economic, are o "viziune" mai coerenta cu privire la lupta impotriva crizei.
google-analytics.com