Cautare

53582 de rezultate pentru "stirile protv galati 12 mai" (5.82 secunde)
In 50% dintre locurile de joaca pentru care OPJC Galati a solicitat reabilitarea nu s-a miscat nimic in ultimul an. Locurile de joaca din Galati si Tecuci prezinta inca destule pericole pentru copiii care le frecventeaza, in ciuda sanctiunilor repetate aplicate de organele de control.
Sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PD Galati a avut loc in sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” si i-a avut ca invitati pe presedintele formatiunii, Emil Boc, pe ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si pe co-presedintele Aliantei D.A. Galati, liberalul Victor Paul Dobre.
Motivul invocat de liderii ecologisti de la Galati l-a reprezentat lipsa de sustinere din partea conducerii PER, respectiv din partea lui Pop Danut.
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila".
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Toader (foto), seful PD Galati, sustine ca senatorul PRM, Carol Dina, a aprobat, inainte de 1989, in calitate de prim-secretar PCR al judetului Galati, anchetarea sa de catre Securitate.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
La Registrul Comertului Galati s-au depus actele de infiintare pentru peste 200 de noi societaati. In decursul unei singure luni, la Oficiul Registrului Comertului (ORC) Galati au fost inmatriculati 209 agenti economici, 56 dintre acestia fiind persoane fizice, 149 societaati cu raaspundere limitataa si 4 societaati pe actiuni.
In cazul in care discutiile incepute luni, intre sindicalistii de la FSS Metarom Galati si Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), ar duce la fuziunea celor doua structuri sindicale, cele mai importante din Combinat, administratia Combinatului va avea doar un singur "adversar".
Dupa ce in urma cu o saptamina intrunirea zonala a PC s-a derulat la Brasov, simbata, la Galati, organizatiile partidului din Moldova si Dobrogea s-au adunat pentru a pune la punct strategia formatiunii in urmatoarea perioada Peste 200 de reprezentanti ai filialelor din Moldova si Dobrogea apartinind Partidului Conservator (PC) au participat, simbata, la Galati, la o intrunire zonala condusa de presedintele acestei formatiuni politice, Dan Voiculescu.
Este vorba de fostul edil sef al orasului Tecuci, Gheorghe Lazar, ales consilier local pe listele PSD Galati alaturi de Viorica Tiron si Costica Florea. ... Cu prilejul semnarii declaratiilor de apartenenta politica, tripletul amintit a renuntat la calitatea de membru al PSD Galati.
Presedintele PLD Galati, Marius Necula, sustine ca nu a avizat o asemenea actiune. Reprezentantul Partidului National Liberal, filiala Galati, George Kramer, a formulat ieri, la Biroul Electoral Judetean (BEJ), o contestatie impotriva Partidului Liberal Democrat (PLD) Galati pentru "incalcarea art.
"In urma analizei si a evaluarii activitatii de anul trecut, Garda Judeteana de Mediu Galati s-a clasat pe locul al doilea pe tara, dupa institutia din Bucuresti.
PROTV: 10 lucruri nestiute despre Morometii 2, cel mai asteptat film romanesc, dezvaluite de regizorul sau Morometii 2 este, fara indoiala, cel mai asteptat film romanesc in acest moment, care va ajunge pe marile ecrane de la noi in toamna acestui an.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... In primul moment am crezut ca e girofarul de la masina unui echipaj al politiei din Galati, venit in control.
ProTV Mircea Dinescu, audiat in Dosarul Revolutiei: ... - Povesti de spus la gura sobei, nu intr-o ancheta, apreciaza Dinescu, nemultumit ca cercetarea penala nu a fost finalizata mult mai devreme. ... Scriitorul le-a mai spus jurnalistilor ca generalii lui Nicolae Ceausescu aveau un interes mai mare sa-l ucida, decat Ion Iliescu.
"De la 1 iunie incepem rambursarea catre pensionari a sumelor retinute ilegal", a mai spus el.
Cel mai enervant este sa scrii despre sine. ... Cel mai usor este sa spui adevarul, pe bune.
Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:) La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
Nimeni nu se astepta sa ia o asemenea decizie din penitenciar Stirile Pro TV:Zeci de TIR-uri cu ajutoare pentru sinistratii din judetul Galati In judetul Galati au ajuns ajutoare trimise de institutii ale statului, dar si de oameni simpli care s-au gandit la durerea celor de langa ei.
Meciul este transmis in direct pe ProTV si liveTEXT pe GSP.RO. ... 3) Cel mai mult il deranjeaza pe Contra discutiile antrenorilor care-l critica in toate felurile.
google-analytics.com