Cautare

775 de rezultate pentru "stirile protv braila" (3.78 secunde)
Guvernul vrea companie energetica integrata Guvernul va scoate anul acesta la vanzare 100 de microhidrocentrale, doua centrale electrotermice (CET), cele de la Braila si Doicesti, si probabil unul dintre complexurile mari din Oltenia, Turceni sau Rovinari.
De mentionat ca Inspectoratul mai are in subordine, pe langa Constanta, inca doua judete, respectiv Tulcea si Braila. ... Astfel, pentru judetul Tulcea, in perioada 1-14 ianuarie Protectia Consumatorului a primit doar 4 reclamatii, in timp ce pentru judetul Braila s-au inregistrat doar 6 reclamatii.
In Constanta s-au verificat 27 de operatori economici, in Tulcea 15, iar la Braila 18 operatori economici, dintre care, din totalul de 60 de operatori verificati, 49 au incalcat legislatia in domeniul protectiei consumatorilor.
"Am ambitia sa transformam Romania in a doua putere agricola a Europei", a afirmat vineri primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu la Conferinta de informare si promovare in teritoriu a Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), desfasurata la Braila, in prezenta agricultorilor din Braila si din judetele invecinate.
Galatiul risca astfel sa piarda trasee importante in transportul judetean sau chiar pe toate in favoarea unor firme din alte zone ale tarii, asa cum s-a intamplat pe ruta Galati-Braila.
In Regiunea 2 Sud Est, in care sunt incluse - Constanta, Tulcea, Braila, Buzaul, Galatiul si Vrancea, la 15 martie, noi ne aflam pe locul 4, dupa Constanta, Braila si Vrancea, lucru incredibil, avand in vedere capacitatea noastra", ne-a spus Savel Rotaru.
Braila, Constanta si Tulcea. ... OJPC Constanta, lider la aplicarea amenzilor "Campion" la acest capitol a fost Oficiul pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Constanta, cu peste 280 de contraventii constatate, urmat apoi de institutia similara din Tulcea, cu 116 amenzi si OJPC Braila, cu 109 contraventii.
Câstigatoare a licitatiei a fost desemnata firma Alco Plus SA Braila, având ca antreprenori SC Integral SA Buzau si SC Valve International SA Braila.
Compania, al carei actionar majoritar este Ministerul Economiei si Finantelor, a incheiat, in luna iunie, cu consortiul format din Enel (Italia) si E.ON Kraftwerke (Germania) un memorandum pentru infiintarea unei firme mixte care va construi o termocentrala noua pe huila, de 800 MW, pe platforma actualei unitati din Braila, printr-o investitie de circa un miliard de euro.
Compania are patru sucursale (Sucursala Electrocentrale Borzesti, SE Braila, SE Doicesti si SE Paroseni) si 15 filiale (Termoservurile Bucuresti, Braila, Borzesti, Constanta, Craiova, Deva, Doicesti, Galati, Mures, Paroseni, Rovinari si Turceni, Electrocentrale Bucuresti, Electrocentrale Galati si Electrocentrale Deva).
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, a declarat ca sambata merge la actiunile de campanie programate la Braila si Tulcea si a lansat invitatia ca o dezbatere intre candidati sa aiba loc, miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Startul s-a dat in luna iunie 2010 in capitala si in 3 judete din tara (Brasov, Constanta, Cluj) si a continuat in septembrie 2010 in Bucuresti si in inca alte 10 judete (Maramures, Satu Mare, Sălaj, Mures, Alba, Buzau, Braila, Vrancea, Arges si Prahova).
Urmeaza, pana la sfarsitul anului, statii la Slatina, Iasi, Suceava, Bacau, Focsani, Braila si Sibiu. ... Avem, de asemenea, in constructie, doua fabrici la Braila, de biodiesel si de ulei vegetal, cu productii anuale estimate la 80.000 de tone la ulei si de 50.000 de tone la biodiesel.
Primul excavator romanesc dupa aproape 10 ani Compania braileana Promex Braila a construit primul sau excavator dupa o pauza de productie de aproape 10 ani. ... Compania Promex Braila a montat in aceasta luna primul excavator dupa opt ani in care fabrica a fost inchisa.
Din presa mai aflam ca in curand vor incepe lucrarile la podul Macin-Braila. ... Costul unui astfel de pod sunt relativ mari, in jur de un sfert de miliard de euro (cam jumatate din costul podului Braila-Macin).
PROFI incepe anul in forta si, odata cu cele sase inaugurari din aceasta saptamana, de la Beliu, Braila, Cluj-Napoca, Lehliu Gara, Targu Secuiesc si Timisoara, reteaua depaseste pragul de 700 de magazine. ... De maine, noul magazin din Braila va fi deschis in format City pe str.
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
Mai mult, atrag atentia asupra faptului ca orasul Macin se afla la o distanta mica de municipiile Braila si Galati, ceea ce in perspectiva ar putea atrage judecatori care sa activeze la aceasta instanta.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
google-analytics.com