Cautare

775 de rezultate pentru "stirile protv braila" (3.53 secunde)
La Braila a fost ratat podul peste Dunare O investitie chineza importanta in zona de sud-est a fost proiectul de construire a podului peste Dunare din zona Braila - Macin, care ar fi conectat culoarele rutiere de transport din Braila si Galati de cele din Tulcea si Constanta.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Pregatesc o vizita la fabrica Braiconf, din Braila, acolo unde vreau sa descopar oamenii adevarati care fac cu maiestrie haine de cea mai buna calitate, ne-a declarat Laurentiu Reghecampf despre asocierea cu Braiconf.
Statisticile provizorii, inainte de contestatii, anuntate ieri de ministrul Educatiei, Remus Pricopie, care a apreciat cresterea ratei de promovare anul acesta, indica un judet fruntas, Braila (74,17%) si un judet, singurul din tara, unde s-a inregistrat o scadere a ratei fata de 2012 (de la 46,3% la 39,5%), si 122 de elevi cu media 10 pe linie.
Un autocar cu numere de Turcia s-a rasturnat la Braila. ... UPDATE 10:11 Pentru doi dintre raniti, conducerea Spitalului judetean Braila a solicitat un elicopter care sa-i transporte la o unitate medicala din Bucuresti.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. ... Va prezenta stirile din prime time de weekend deocamdata si va intra pe sticla probabil de la jumatatea lunii martie.
Incepand cu 1996, ea a prezentat intotdeauna stirile cu fostul ei sot, Andrei Zaharescu, fie ca a fost vorba de Stirile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. ... Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 pana in 2003 a prezentat stirile la Pro TV.
De parca stirile de la ora cinci nu erau destul de inspaimantatoare, de parca "realitatea romaneasca", cum ii place ministrului Flutur sa se exprime, nu ar fi destul de plina de emotii, ne mai lipsea si muzicalitatea ca sa facem stirile mai patetice.
Steaua-Chelsea este IN DIRECT pe ProTV diseara, la 20:00, dar se vede si pe iPad si iPhone, pentru cei aflati in deplasare, prin aplicatia Voyo.ro.
12.000 de stelisti vor ocupa o peluza pe National Arena, in timp ce 7000 de giurgiuveni vin sa strige pentru Astra. Finala e vineri, 23 mai, in direct la ProTV, de la 21:00!
ProTV Mircea Dinescu, audiat in Dosarul Revolutiei: ... AmosNews, ProTv, digi24
Victor Ponta a fost invitatul lui Cristian Leonte si al celor doi jurnalisti Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) si Claudiu Pandaru (gandul.info) duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de ProTV.
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis.
victorie" Meciul e IN DIRECT la ProTV de la ora 22.00!! ... Roxana Ivascu (reporter ProTV) mi-a spus ca a vorbit cu liderul galeriei Stelei, care a anuntat ca totul se amana pentru urmatoarea partida din Europa League.
Franta - Portugalia, duminica, 22:00, la ProTV Francezii revin pe stadionul pe care au deschis EURO. Franta va juca finala de pe Stade de France duminica, de la 22:00, cu Portugalia lui Ronaldo, IN DIRECT la ProTV.
Meciul este transmis in direct pe ProTV si liveTEXT pe GSP.RO. Potrivit GSP, Cosmin Contra e suparat inainte meciurilor cu Lituania si cu Muntenegru.
Eu incerc sa o recuperez sub ochii tai". Pe pagina sa, pe www.ProTv.ro, George Buhnici isi aminteste: ... protv.ro
"Am citit ca Oana Roman Elisei este indignata de faptul ca au aparut la ProTV imagini de la cununia ei si botezul copilului ei.
PROTV: ... Creatorul sau, regizorul Stere Gulea, dezvaluie pentru PROTV.RO, cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte de a vedea pelicula.
google-analytics.com