Cautare

3614 de rezultate pentru "stirile protv braila 29 06 2010" (8.30 secunde)
Democratii sustin ca vor demara in scurt timp procedurile referitoare la organizarea unui refe-rendum pentru schimbarea primarului liberal al municipiului Braila, a declarat ieri deputatul Horia Vasioiu, liderul PD Braila.
Statutul zonei intercomunitare care se va infiinta intre municipiile Galati si Braila va fi intocmit de consilierul ministrului Lucrarilor Publice, Laszo Borbely, a declarat primarul Dumitru Nicolae.
Dan Sabau, fostul presedinte al Comisiei de Sanatate din Senat, a fost dat afara de la Spitalul Judetean de Urgenta din Braila.
Desi reprezentantii PNTCD Galati sunt in mare forfota privind restabilirea unui numar de membri care sa readuca partidul pe culmile gloriei din vechime, liderul taranistilor locali este ingrijorat de soarta social-democratilor din Galati si Braila care au inceput sa se certe de la celebrul cartier "Dimitrie Cantemir".
Viceprimarul Constantin Dumitriu a lansat sambata, cu prilejul sedintei Consiliului local de coordonare al PD Galati, un apel catre autoritatile din Galati si Braila pentru stingerea vechilor conflicte si demararea unor discutii in vederea refacerii legaturii economice dintre cele doua orase.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
Virgil Rapotan este unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din zona Galati-Braila, acesta detinind impreuna cu sotia sa 98% din actiunile firmei “Arabesque”, companie de comert cu amanuntul a materialului lemnos si a materialelor de constructii.
Procedurile birocratice de obtinere a avizelor si autorizatiilor pentru constructia cladirilor care vor adaposti sediile Capitaniilor Galati, Giurgiu si Braila au condus la o intarziere a finalizarii respectivelor investitii in cursul anului trecut, a aratat Romeo Popescu directorul economic al Autoritatii Navale Romane.
Dealerul zonal Estima Motors a lansat, in prezenta jurnalistilor din Galati si Braila si a oficialitatilor, noua Toyota Corolla.
Astfel, R 871 Bucuresti Nord-Galati va circula ca tren 12871 (prin Ploiesti si Buzau), cu plecari din statiile Bucuresti Nord (9.50), Ploiesti Sud (10.36), Buzau (11.39), Faurei (12.40), Braila (13.22), cu sosire in Galati la 14.04.
Cei care ar putea solicita intrarea pe firul afacerii a reprezentantilor parchetelor sint reprezentantii autoritatilor din Braila. Reamintim ca terenul se afla in administrarea municipalitatii galatene, insa teritorial se afla in judetul Braila.
Alte 600 pachete de tigari au fost descoperite de lucratorii de la SPF Braila, care au oprit in trafic un autoturism pe DN 22 B (intre Braila si Galati), condus de Ionel O., de 48 ani, din Braila.
SC RISK Com SRL din Braila. ... Totul se va face la pretul pe care firma din Braila l-a oferit la licitatie", spune Viorica Bratoveanu.
Cumparatorii au facut in aceasta saptamana cunostinta cu patru noi magazine PROFI la Slatina, Braila si Constanta. ... La Braila noul PROFI se afla pe Aleea Cutezatorilor nr.5, in Complexul Hipodrom.
Despre Braiconf Producatorul de camasi Braiconf Braila (simbol bursier BRCR) este o companie romaneasca listata, a carei istorie a onceput in urma cu 66 de ani. ... Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara.
La standul lui Florin Spiridon din Braila, din cadrul targului traditional organizat in Parcul Cismigiu, gasiti si hamuri din piele, pentru cai, facute la Braila de Chirac Alecu, la pretul de 200 RON.
Luni, 23 februarie 2015, de la ora 14:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei (mezanin, spatiul Palimpsest/Muzeul Cartii) are loc vernisajul expozitiei Braila - literatura, personalitati, istorie, propusa de Biblioteca Judeteana Panait Istrati.
Despre Braiconf Producatorul de camasi Braiconf Braila (simbol bursier BRCR) este o companie romaneasca listata, a carei istorie a inceput in urma cu 66 de ani. ... Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara.
Silvia Nanu, care conduce afacerea Prajituri delicioase, din Braila, participa la targul organizat pe platoul de la Piata Amzei, in fiecare sambata, duminica si luni, intre orele 10.00 - 18.00. ... Placinta cu mac se face la mine la Braila.
Braila In Centrul Vechi din Braila exista inca portiuni din vechile tuneluri folosite de turci, secole la rand - loc tainic unde era ascuns aurul.
google-analytics.com