Cautare

18480 de rezultate pentru "stirile protv braila 15 09 2010 despre ceanura" (5.93 secunde)
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Andreea Berecleanu a vorbit pentru prima data, pentru Antena Stars, despre motivele principale care au dus la decizia extrema a separarii: ... Incepand cu 1996, ea a prezentat intotdeauna stirile cu fostul ei sot, Andrei Zaharescu, fie ca a fost vorba de Stirile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1.
El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
Pregatesc o vizita la fabrica Braiconf, din Braila, acolo unde vreau sa descopar oamenii adevarati care fac cu maiestrie haine de cea mai buna calitate, ne-a declarat Laurentiu Reghecampf despre asocierea cu Braiconf.
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila". ... "Obiectivul general al infiintarii unei piete de gros in zona metropolitana Galati-Braila este acela de a aproviziona cu fructe si legume proaspete cele doua orase.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
ProTV Mircea Dinescu, audiat in Dosarul Revolutiei: Daca nu iesea Iliescu la televizor, poate depuneati o floare pe mormantul meu Mircea Dinescu a fost audiat joi ca martor in dosarul Revolutiei si le-a vorbit procurorilor militari despre evenimentele de dupa 22 decembrie 1989.
Conducerea filialei Braila a Aliantei PNL-PD a anuntat ieri „suspendarea“ sprijinului politic pentru primarul municipiului, Constantin Sever Cibu (PNL), pe motiv ca acesta ar fi incalcat grav si in mod repetat protocolul de functionare a Aliantei.
„Comitetul Executiv al PNL a numit, la Braila, un Birou Permanent Judetean interimar, care va verifica baza de date a filialei si se va ocupa de organizarea alegerilor in organizatia municipala“, a declarat ieri secretarul general al PNL, Dan Motreanu.
Una peste alta, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca a fost la Iasi pentru a le cere celor de acolo sfaturi in vederea realizarii unei zone metropolitane Galati-Braila. ... Noi vrem sa facem acum observatii la propunerile facute de colegii nostri din Braila.
Batalie politica exista in zonele in care candidatii au sanse relativ egale, exemplu in acest sens fiind orasele Cluj, Braila, Craiova dar si in Bucuresti la sectoarele 3 si 6. ... • Braila, Consiliul Judetean.
Consiliul Concurentei obliga societatea Laminorul Braila sa returneze imprumutul de 95 de miliarde de lei acordat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), impreuna cu dobanzile aferente, pentru ca finantarea incalca legislatia referitoare la ajutorul de stat.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor de cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la societatea Laminorul Braila a expirat fara a exista un investitor dispus sa preia firma.
Un exemplu recent de o astfel de tehnologie il constituie cel proiectat pentru municipiul Braila de catre o companie franceza. Viceprimarul orasului estimeaza ca, prin realizarea acestui sistem, costurile populatiei cu incalzirea se vor micsora cu cel putin 15-20%.
In aceste conditii majoritatea proprietarilor prefera sa-si lase barcile intr-un spatiu special amenajat din Braila, decit in porturile din Galati.
500 de permise de munca a eliberat Serviciul Judetean pentru Straini Galati cetatenilor din alte tari care au acoperit golurile de forta de munca din judetele Galati, Braila, Vrancea.
La Braila a fost ratat podul peste Dunare O investitie chineza importanta in zona de sud-est a fost proiectul de construire a podului peste Dunare din zona Braila - Macin, care ar fi conectat culoarele rutiere de transport din Braila si Galati de cele din Tulcea si Constanta.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Un autocar cu numere de Turcia s-a rasturnat la Braila. ... Acestia din urma erau frati si aveau 15 si 8 ani. ... UPDATE 10:15 Autorcarul implicat in accident efectua cursa Istanbul - Bucuresti - Chisinau, la bordul lui aflandu-se cetateni moldoveni si ucraineni.
google-analytics.com