Cautare

8872 de rezultate pentru "stirile pro tv ora 19 00 27 03 2012" (3.37 secunde)
MAI supune dezbaterii publice proiectul de Lege privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale si a alegerilor pentru Camera Deputatilor si Senat in anul 2012, precum si pentru modificarea Legii administratiei publice locale 215∕2001 In conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, Ministerului Administratiei si Internelor supune dezbaterii publice proiectul de Lege privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale si a alegerilor pentru Camera Deputatilor si Senat in anul 2012, precum si pentru modificarea Legii administratiei publice locale nr.
Cristian Parvulescu vede in 2012 "o ofensiva pentru scoaterea UDMR de la guvernare" Analistul politic Cristian Parvulescu sustine ca 2012 va un an agitat din punct de vedere politic, in care se va incerca scoaterea UDMR de la guvernare, context in care ar putea fi posibila o apropiere intre majoritatea actuala si Uniunea Social Liberala.
Din partea societatii civile, va informam ca poporul roman suveran - prin votul sau constitutional la referendumul din 29 iulie 2012 - a decis ca domnul Traian Basescu sa plece din functia publica in care a fost pus de acelasi popor suveran.
Pe 18 iulie 2012, dupa lovitura de stat data de USL, Comisia Europeana publica Raportul MCV pe ultimii 5 ani, sub semnul unei tentative de a ne ridica, in fine, monitorizarea pe Justitie.
Claudia Pirvoiu ) Guvernul a aprobat in sedinta de marti o ordonanta de urgenta privind modificarea Codului fiscal, incepand cu anul 2012.
Calendarul taxelor si impozitelor pe 2012. ... Gandul) Iata cum arata calendarul la care trebuie platite darile catre stat in 2012. Calendarul taxelor si impozitelor in 2012 - 25 februarie • declararea si plata impozitului pe profit anual • formular necesar:
De parca stirile de la ora cinci nu erau destul de inspaimantatoare, de parca "realitatea romaneasca", cum ii place ministrului Flutur sa se exprime, nu ar fi destul de plina de emotii, ne mai lipsea si muzicalitatea ca sa facem stirile mai patetice.
A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV. Mai tarziu, la Bucuresti, a realizat si prezentat emisiunile "Parte de carte" si "Te vezi la Stirile Pro TV".
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport. ... El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
ora 8.00: ... Premierul Viorica Dancila a ajuns, duminica, dimineata, in jurul orei 08.00, la Catedrala Mantuirii Neamului, pentru a participa la slujba.
Romania trece, in ultima duminica a lunii martie (in noaptea de sambata spre duminica 29/30 martie 2014), la ORA DE VARA - Ora oficiala de vara, ora Europei Orientale. Ceasurile se dau inainte, ora 3.00 devenind ora 4.00, potrivit Agerpres.ro.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
1.596.000 de telespectatori erau cu ochii atintiti la TVR 1 in minutul de aur (19.09) al finalei de gimnastica feminin de la sol Finala la sol a concursului de gimnastica feminin de ieri a fost cel mai urmarit program tv al zilei de 7 august 2012, TVR 1 intrecand cu transmisiunea directa de la JO 2012 orice alt program tv de pe piata.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
Magazine participante la a doua editie Black Friday 2012 si ce ofera ele: evoMAG Reduceri cuprinse intre 30 si 70%, incepand cu ora 9 dimineata si pana pe 24 noiembrie, ora 1 noaptea.
Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, Zilele Bucurestilor Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, zilele Bucurestiului.
Banca Comerciala Romana La Banca Comerciala Romana va fi intrerupta functionarea ATM-urilor si POS-urilor pe 30 iunie, ora 8.00 timp de cel mult 24 de ore.
PROGRAMUL spectacolelor din repertoriu - lunile APRILIE - MAI, Stagiunea 2019 Saptamana 8 - 14 aprilie Vineri, 12 aprilie - ora 19.00 - Hai, zambeste! - regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace!
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
Intr-un interviu acordat "Evenimentului zilei", Valeriu Stoica le aminteste liberalilor ca Basescu va fi sef al statului si in 2012, asa ca ar fi "important sa aiba o formula de comunicare cu presedintele".
google-analytics.com