Cautare

4716 de rezultate pentru "stirile pro tv mures 14 04 2010" (4.93 secunde)
Senatorii UDMR nu vor participa la plen pana la rezolvarea situatiei legate de UMF Targu Mures Liderul senatorilor UDMR, Fekete Anras Levente, a declarat, luni, ca parlamentarii Uniunii nu vor participa la sedintele de plen ale acestei Camerei pana cand Guvernul nu va adopta o Hotarare privind rezolvarea situatiei de la UMF Targu Mures.
Doresc sa atrag atentia asupra catorva aspecte care tin de factorii care influenteaza potentialul de dezvoltare al judetului Mures. ... E firesc sa-mi doresc ca judetul Mures sa se dezvolte din toate punctele de vedere si sa fie un lider in regiune, in ciuda unei concurente evidente.
Ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely, a declarat, marti seara, la Targu Mures, la conferinta "Castelele medievale si moderne din Romania - memorie, identitate si proiecte de viitor", ca interesul Romaniei este sa "se cupleze" la marile itinerarii turistice din Europa, sugerand un traseu care sa cuprinda castelele de pe Valea Muresului, dupa modelul celor de pe Valea Loarei, din Franta.
N-au fost banii primul criteriu UPDATE 22:00 Transferul lui Adi Mutu la ASA Targu Mures a fost anuntat pe site-ul oficial al clubului. ... UPDATE 19:50 N-au fost banii primul criteriu Bogdan Mara, presedintele clubului ASA Targu Mures, a confirmat transferul la DigiSport.
La Targu Mures, in perioada 11 - 18 mai 2013:
s-au reinfiintat unitati sanitare, si prima dintre acestea a fost Institutul Inimii de la Tirgu Mures, s-au deblocat peste 1.000 de posturi in sistemul sanitar si se acorda o bursa lunara de 150 de euro pentru medicii si farmacistii rezidenti pentru ca vrem ca acestia sa nu mai plece in strainatate, s-a alocat un buget mai mare pentru Ministerul Sanatatii in 2014.
Magda Marincovici) Vineri, 25 septembrie, la Targu Mures, au avut loc ceremonii care marcheaza sarbatorirea a 25 de ani de existenta a SMURD. Au defilat pompieri scotieni, cantand la cimpoaie, au fost ceremonii militare cu predarea drapelului de lupta al ISU Mures si defilarea fortelor SMURD.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
"Principalele obiective ce merita atentia in dezvoltarea turismului sunt infrastructura (degeaba construim hoteluri daca nu au infrastructura) si factorul uman (orice unitate turistica trebuie sa aiba personal specializat)", a declarat Valentin Cristea, presedintele Federatiei Patronale din Regiunea Oltenia F-PRO Craiova.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV. Mai tarziu, la Bucuresti, a realizat si prezentat emisiunile "Parte de carte" si "Te vezi la Stirile Pro TV".
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
De parca stirile de la ora cinci nu erau destul de inspaimantatoare, de parca "realitatea romaneasca", cum ii place ministrului Flutur sa se exprime, nu ar fi destul de plina de emotii, ne mai lipsea si muzicalitatea ca sa facem stirile mai patetice.
Viorica Pintilie lanseaza albumul Christmas time is here intr-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avandu-l ca invitat pe Virgil Iantu.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
google-analytics.com