Cautare

61366 de rezultate pentru "stirile pro tv devacrima din camin cm5" (4.80 secunde)
Asociatia Pro Democratia (APD) a anuntat ca-si exprima dezacordul categoric fata de adoptarea, de catre Camera Deputatilor in sedinta de marti, 9 octombrie, a amendamentului privind interzicerea publicarii, in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, a rezultatelor sondajelor de opinie care privesc intentiile de vot ale cetatenilor.
Clubul Studentilor Liberali Constanta, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Tineret si ASETEC, a organizat in cursul zilei de ieri, 8 noiembrie a.c., la Targul de joburi "Pro Cariera".
Fostul presedinte a aratat ca, in anul 2003, erau "zorii populismului exacerbat", iar romanii aveau optiuni pro-americane, pro-NATO si pro-UE, astfel ca decizia referitoare la trimiterea trupelor romane in Afganistan se poate explica pe acest fundal politic intern.
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
"In acest domeniu rata de dezvoltare este de aproximativ 40% pe an ceea ce inseamna ca la doi ani piata (de servicii de produse de firme) isi dubleaza marimea" a declarat craioveanul Sorin Busuioc presedintele companiei canadiene SCDS PRO Inc la seminarul "Tehnologii avansate pentru obtinerea documentatiei tehnice HD (de inalta definitie) prin scanarea laser tridimensionala monitorizarea stabilitatii structurale digitizarea si retroingineria structurilor siturilor si obiectelor in regimuri statice si dinamice".
Ce i-a zis legat de vaccin In cadrul emisiunii Vorbeste lumea de la PRO TV de pe 21 martie 2019, Olivia Steer si medicul pediatru Mihai Craiu au discutat despre vaccin. ... Actrita si fosta vedeta PRO TV nu si-a exprimat parerea proprie legata de vaccin.
Din pacate, se pare ca a pierdut aceasta lupta, scrie ziarul ardelean - Aceeasi soarta a avut-o si proiectul de lege initiat de USR-istul Adrian Wiener, prin care se propunea adoptarea unei taxe pe bauturile carbogazoase indulcite, pe modelul defunctei taxe pe viciu la tutun si alcool, ingropata de Teodorovici anul trecut.
Stirile Pro TV : Sarea ascunsa din alimente. ... Din pacate, noi romanii consumam mai mult decat dublul cantitatii recomandate. Din aceasta cauza sunt inregistrate peste 3 milioane de cazuri de boli cardiovasculare, care situeaza Romania pe primele locuri intr-un top european al imbolnavirilor.
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. Vezi LISTA romanilor internati la clinica din Podgorica!
Stirile Pro TV informeaza: ... Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine.
Gest INCREDIBIL facut de Gigi Becali din inchisoare.
EURO 2016 este unul dintre evenimentele sportive ale anului, mult asteptate de suporteri din toata lumea. ... Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport si Pro TV).
Si in locul unor politici care sa sustina jurnalismul de calitate, cel clasic, pentru un adevarat si consistent drept la informare, sunt oferite rationamente de genul salvarea acestei bresle - jurnalismul clasic - poate veni, aparent paradoxal, din imbratisarea acestei schimbari - jurnalismul online , si nu din lupta impotriva lui.
Stirile Pro TV : Accidentul din centrul Capitalei in care doi oameni au murit, FILMAT de camere.
Stirile n-au program. ... Ala venit de la dracu' din praznic. ... Deja raspunsul vine din reflex. ... Ei vor sa te vada ciufulit, tocmai trezit din somn, la masa lor. ... Si-o iei din loc. ... Esti din carne. Din carne si oase. ... Chiar si dupa Pro.
Am depasit chiar si momentele scarboase ale stirilor PRO TV-iste care prezinta, cu lux de amanunte, cum amantul si-a ciopartit bucati amanta sau altele asemenea. Acum ma ingrozesc stirile, de pe toate posturile tv care prezinta circul parlamentar.
M-a pus acela necuratu' sa ma uit la stirile Antenei.
Duminica seara a circulat informatia potrivit careia presedintele Traian Basescu ar fi fost internat intr-unul din spitalele bucurestene.
Stirile Pro TV :
Stirile Pro TV : ... Acum e internat la sectia de neurologie a Spitalului Judetean din Targoviste si nu se mai poate descurca fara ajutorul celor din jur. ... In plus, ei vor fi scutiti de plata impozitului pe cladiri, pe veniturile din salarii si a taxei auto.
google-analytics.com