Cautare

61324 de rezultate pentru "stirile pro tv devacrima din camin cm5" (3.96 secunde)
Jojo, actrita din "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv, a adus pe lume primul ei copil: ... "Am plans cele mai frumoase lacrimi din viata mea! ... Suntem o familie binecuvantata", a mai declarat coplesita de fericire actrita din "Serviciul Roman de Comedie" de la Pro Tv.
Observatorii Pro Democratia au constatat ca alegerile din urma cu doua zile au fost fraudate.
Daca deputatii lucreaza repede s-ar putea ca proiectul sa fie adoptat pana la sfarsitul actualei sesiuni parlamentare, astfel incat Guver-nul - care va avea la dispozitie 90 de zile pentru pregatirea alegeri-lor - sa fie gata sa organizeze alegerile pentru PE in martie-aprilie 2007, a explicat ieri presedintele Asociatia Pro Democratia, Cristian Parvu-lescu (foto).
Vicepresedintele PNL, Adrian Cioroianu, validat favorabil ca viitor ministru de externe, s-a plasat ieri, in cadrul audierilor din comisiile de specialitate, pe o pozitie de mijloc in ceea ce priveste retragerea trupelor din Irak, subiect sustinut de liberali si contestat de seful statului.
Asociatia Pro Democratia a anuntat miercuri ca a decis sa observe alegerile cu o misiune redusa formata din echipe mobile, protestand fata de dispretul pentru transparenta si corectitudinea scrutinului din 30 noiembrie, manifestat de actorii institutionali implicati in organizarea acestuia.
Asociatia Pro Democratia - Club Craiova s-a alaturat demersului initiat de GdS, de a opri construirea depozitului de deseuri radioactive de la Radiana, Bulgaria, si solicita autoritatilor locale organizarea unui referendum pe aceasta tema.
Echipa este formata din oameni cu multi ani de experienta in radio: ... "Formatul postului este Adult Contemporary, iar noi toti suntem din target, si ca varsta, si ca preferinte muzicale. ... Vom face radio din placere, pentru ascultatorii nostri, dar si pentru noi.
Povestea cu PRO TV-ul ma sacaie in continuare. Si am constatat ca nu sunt singura pe care probabil domniile lor, de la PRO, ar considera-o „incuiate”. Am vorbit cu tot felul de oameni, cu diferiti colegi din presa. ... Valorile se straduiesc din greu sa razbata.
In cazul in care Traian Basescu va fi suspendat de Parlament si se va ajunge la votul populatiei pentru demiterea sau ramanerea sa in functie, campania "pro" si cea "contra" presedintelui ar putea avea o miza reala, sustin realizatorii sondajului desfasurat in perioada 27 martie-1 aprilie.
Gestul sefului statului care a sarutat mana Patriarhului Daniel a fost criticat de copresedinta Ligii Pro Europa, Smaranda Enache.
Cosmin Gusa, presedintele Partidului Initiativa Nationala, va face pereche in editia de vineri a emisiunii "Dansez pentru tine", de la Pro TV, cu Elwira Duda, partenera de competitii dar si de viata a lui Mihai Petre, pentru a ajuta o fetita aproape oarba.
Apple a lansat un sistem Mac Pro dual-socket, considerand ca un simplu procesor quad-core de la Intel nu este de ajuns.
Dicutiile continua dupa ce FCSB a plecat in cantonamentul din Antalya fara principalul din acte, Leo Strizu. ... sa nu ai antrenor cu licenta Pro), la antrenamente trebuie sa spuna specialistii. ... care a plecat in cantonament anul trecut fara antrenor cu licenta Pro)...
Primita cu circumspectie, propunerea de Cod Electoral elaborata in cadrul Asociatiei Pro Democratia, in cazul in care va fi adoptata, in legislatia electorala romaneasca ar urma sa se produca o serie de schimbari de fond.
In opinia democratului Mircea Nicu Toader, este limpede ca Partidul Social Democrat nu este de acord cu legea votului uninominal, desi initial toate partidele fusesera de acord cu aceasta lege in formula propusa de Pro Democratia.
Asociatia Pro Democratia considera ca PD, desi nu si-a oficializat o pozitie in acest sens, este din ce in ce mai departe de sprijinirea introducerii votului uninominal. ... Pro Democratia considera ca varianta respectiva "poate sa determine o mare injustete in ceea ce priveste reprezentarea in Parlament a optiunilor electoratului".
"PSD va discuta despre suspendarea lui Basescu si va lua o decizie" Purtatorul de cuvant al campaniei prezidentiale a lui Victor Ponta, Gabriela Firea, precizat luni ca liderii PSD vor discuta in aceasta saptamana, pana la Congresul de vineri, despre suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, ea mentionand ca in partid exista acum doua curente de opinie.
Discutiile dintre principalele partide politice si Asociatia Pro Democratia pe marginea votului uninominal au fost reluate. ... Cu acea ocazie initiativa Asociatiei Pro Democratia, de a stabili o larga coalitie parlamentara in jurul unui proiect privind scrutinul uninominal, a esuat.
Gestul acestora vine dupa ce PD si-a asumat, alaturi de PSD si PNL, sustinerea proiectului elaborat de Pro Democratia si discutat de conducerile celor trei formatiuni politice.
Mai multi reprezentanti ai Asociatiei Pro Democratia (APD) au descarcat cele 26 de cutii goale inscriptionate cu cuvantul "promisiuni", blocand astfel intrarea in sediul central al PSD.
google-analytics.com