Cautare

61366 de rezultate pentru "stirile pro tv devacrima din camin cm5" (4.76 secunde)
Ieri, la hotelul Continental, a avut loc o intalnire intre membrii Pro Democratia si reprezentantii mediului politic din judetul Bihor. Moderatorii discutiei au fost presedintele asociatiei, Cristian Parvulescu, si Alexandu Simon, reprezentant al filialei locale a Pro Democratia.
Ion Iliescu, sustinut de SUA Sorin Rosca Stanescu publica pe Inpolitics un articol stupefiant pe care il puteti citi in continuare.- 'Margarita Geica, directorul editorial CorectNews, care este o ferventa militanta pro-americana, mi se adreseaza mie, care sunt in egala masura pro-american si pro-european, semnalandu-mi o informatie stupefianta.
In campania electorala, micuta filiala a Partidului Liberal Democrat din Bihor a ajuns calul de bataie al sustinatorilor presedintelui suspendat Traian Basescu.
Dupa intalnirea cu presedintele suspendat Traian Basescu care a avut loc, sambata, la Bucuresti, democratii bihoreni nu-si mai revin din emotii. Pentru mitingul pro-Basescu organizat pe 9 mai de "Traian Boc" de la Cluj, la sediul PD Bihor, s-au inscris, pana ieri, 40 de simpatizanti.
Decizia boss-ului de la Pro TV, Adrian Sarbu (foto), de a se aventura, in 2001, si in domeniul turismului, nu pare a fi incununata de succes.
Recenta demisie a fostului ministru al Republicii Moldova si, respectiv, demisia guvernului de la Chisinau din data de 16 iunie 2015 au generat, nu pentru prima oara in ultimii ani, o noua criza politica guvernamentala in Republica Moldova.
Reprezentantii partidelor politice prezenti la intalnirea mediata de Pro Democratia nu au ajuns la un consens, insa Cristian Parvulescu spune ca sansele ca legea sa fie adoptata au crescut.
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
In mansarda lui spatioasa din centrul Bucurestiului, dar si in atelierul lui din Aachen, experimenteaza diverse stiluri, in special inspirate din lucrarile celor doi mari pictori contemporani preferati, Gerhard Richter si Jackson Pollock.
Viorica Pintilie lanseaza albumul Christmas time is here intr-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avandu-l ca invitat pe Virgil Iantu.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
Potrivit liderilor PD Bihor, indiferenta manifestata de peste jumatate din populatia judetului, respectiv 66,24%, fata de referendumul din 19 mai nu reprezinta nici pe departe o atitudine de respingere a campaniei virulente si agresive duse de presedintele Traian Basescu si vreun vot de blam dat intregii clase politice, ci, pur si simplu, acesti oameni nu mai exista politic.
Traversati prin locurile marcate" a fost tradus in peste 20 de limbi straine, generand peste 245 de articole in presa internationala si peste 100 de materiale in presa din Romania.
Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Retras luni de zile - de la enigmatica sa iesire din cursa prezidentiala - Stolojan a declarat ca s-ar intoarce in PNL, daca acest partid ar intra intr-un proces de schimbare si daca filialele ar avea nevoie de el. ... Pro-Tariceanu, pro-Stolojan.
Retras luni de zile - de la enigmatica sa iesire din cursa prezidentiala - Stolojan a declarat ca s-ar intoarce in PNL, daca acest partid ar intra intr-un proces de schimbare si daca filialele ar avea nevoie de el. ... Pro-Tariceanu, pro-Stolojan.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Urmarind dialogurile, ascultatorii s-au lamurit ca moderatorii au selectat mai mult oameni cu opinii pro lege, pro putere, pro Basescu. ... mogulul Vantu era din nou la Parchet, unde se decidea daca sa fie rearestat sau nu.
Compania americana de media, Central European Media Enterprises (CME), a anuntat organizarea unei unitati de business care reuneste operatiunile din Cehia, Slovacia si Romania si numirea lui Adrian Sarbu in fruntea acestei noi structuri.
google-analytics.com