Cautare

61324 de rezultate pentru "stirile pro tv devacrima din camin cm5" (5.22 secunde)
Dupa cel mai scurt mandat din istoria sa - de doar doua saptamani - PSD a pierdut alegerile odata cu esecul inregistrat de Adrian Nastase.
La o analiza mai atenta insa, o intelegere Basescu-Ponta pe tema mai sus pomenita ar putea bate in cuie eliminarea lui Crin din cursa prezidentiala si trimiterea PNL in opozitie.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor. ... Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii.
In Evenimentul Zilei de acum cativa ani, a aparut un articol in care se sustinea ca supraetajarea blocurilor din Capitala ar crea peste 20.000 de apartamente. ... Sa vedem in continuare argumentele pro si contra.
Modificari in buget Bugetul total al Craiovei pe anul in curs este de 519 milioane de lei, care provin din impozite si taxe (125 de milioane de lei), din cote defalcate din impozitul pe venit (178 de milioane) si alocatii din bugetul de stat (aproape 216 milioane).
Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti Dr.
Presedintele CJ Covasna, Demeter Janos, a declarat ieri ca hotararile a zece consilii locale din judetul Mures privind afilierea localitatilor respective la Asociatia Pro ¥inutul Secuiesc vor trebui modificate, pentru ca acestea sa se poata afilia Asociatiei la sedinta de constituire.
Noul centru destinat asigurarii de servicii informationale, consultanta si asistenta in afaceri pentru intreprinzatorii constanteni mici si mijlocii functioneaza in sediul PIMM Constanta, situat pe B-dul Mamaia nr.186 si este conceput ca un departament al organizatiei patronale amintite, ce se va autofinanta din prestarile de anumite servicii contra cost, efectuate pentru solicitanti, noul centru de afaceri fiind o unitate teritoriala a unei retele de organisme similare infiintate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, la nivelul intregii tari.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
Deputatul Laurentiu Mironescu si presedintele executiv al organizatiei municipale PD, Danut Moisoiu, au recunoscut ieri ca demonstratia din Piata Ovidius le-a depasit practic asteptarile.
intr-un interviu acordat postului american Pro Tv (precizare importanta), Mark Gitenstein da, astazi, un puternic semnal de sprijin pentru Traian Basescu, intr-un moment mai mult decat complicat pentru actuala putere, cand se anunta un vot strans la motiunea de cenzura si ample miscari sociale.
Cu toate ca municipiul Craiova este saturat de laboratoare foto, intreprinzatorii din domeniu nu duc lipsa de clienti. Cum a reusit laboratorul foto Pro Maestro sa se impuna pe piata in mai putin de un an de la lansare, ne-a spus chiar unul dintre asociatii firmei.
Pentru 2008 estimam o crestere de cel putin 30% fata de 2007, bazata pe o crestere mai accelerata în segmentul de business“, a precizat Gabriela Mechea.Din totalul vânzarilor de solutii Trend Micro în România, 51% provin din zona enterprise, 26% din zona IMM si 23% din segmentul home user, utilizatorii individuali sau firmele foarte mici.„Solutiile Trend Micro se comercializeaza si on line, în magazinul gecadshop.ro, alaturi de alte produse software.
Asociatia Pro Democratia (APD) considera ca exista riscuri de fraudare a alegerilor din 30 noiembrie, cauza fiind modul "arbitrar si lipsit de transparenta" in care acestea sunt organizate si reglementate, si mentioneaza ca analizeaza posibilitatea suspendarii observarii scrutinului uninominal.
Cateva asemanari izbitoare intre alegerile prezidentiale din 2004 si cele din 2009 prind din ce in mai mult contur pe spatiul mediatic romanesc. ... Pro Democratia avertiza si in 2004 asupra tentativelor de frauda.
PDL guverneaza acum cu UDMR , dar evolutiile din ultimele luni (de la scandalul cu legea administratiei, la scandalul Borbely, la scandalul Cseke, la alte mici scandaluri prin teritoriu) indica faptul ca "vara vrajbei" lor s-ar putea sfarsi intr-un divort la toamna sau dupa alegeri.
Singura companie care a mers pe plus anul trecut este ANA Hotels, fostul vicepremier obtinand de pe urma businessului sau din turism peste 11,6 milioane lei.
Producatorul evenimentului, Dan Chisu, anunta succesul editiei din acest an cu o veste excelenta: ... Cateva mii de persoane au participat, iar pentru ca evenimentul a fost un succes, Noaptea se muta la Cinematograful Pro de langa Centrul Vechi, din 29 noiembrie”, a declarat Dan Chisu.
Asociatia "Pro Democratia" va inainta in aceasta saptamana Parlamentului un proiect de lege privind modificarea sistemului electoral din Romania.
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
google-analytics.com