Cautare

61324 de rezultate pentru "stirile pro tv devacrima din camin cm5" (4.92 secunde)
In 2010, SIF Oltenia a incercat sa vanda pachetul majoritar de actiuni de la CM1 - pentru ca societatea de constructii nu mai are contracte, iar activele din patrimoniu (in valoare de 4,3 milioane de lei) devenisera o povara.
Ca urmare a prabusirii puterii de cumparare si a nivelului scazut al salariului mediu, tinerilor le este practic imposibil sa achizitioneze un imobil fara ajutor financiar din partea rudelor.
Anul acesta, romanii vor putea sa cumpere produse din magazine certificate cu marca Pro Q. Aceasta va insemna garantia ca produsele din respectivul magazin nu sunt false. Initiativa apartine reprezentantilor asociatiilor pentru combaterea contrafacerilor care spun ca aproximativ 60% din produsele vandute pe piata romaneasca sunt contrafacute.
Site-urile FURA Razboiul dintre voyo.ro si Pro Tv impotriva site-urilor care ofera filme si seriale gratuit se inteteste.
Pro Democratia joaca marsav anti Ponta (Autor: Mihai Palsu) Voluntarii de la Asociatia Pro Democratia, in frunte cutelegenicul politolog Cristian Pirvulescu, se opun votuluiuninominal pur. ... Pirvulescu face un joc marsav pro PDL.
Din cand in cand, televiziunea care se lauda ca are vedete pe post de prezentatori si nu numai, arunca pe post cate o stire de genul: ... Adevarul ca eu, una, nu puteam sa dorm daca PRO-ul nu ma „cadorisea” cu minunea de stire.
Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv! ... Mai intai, Pro Tv-ul a difuzat o stire despre alaptatul in public, in care Miruna Ioani a zis doua vorbe de sub parul ei blond si ciufulit (asa rau nu m-a batut vantul niciodata), mi-e si rusine sa va arat.
Programul TV de Craciun. ... PRO TV. ... • De la ora 6.45 la ora 19.00, Pro TV va difuza 7 comedii americane, printre acestea se numara Garfield (8.15), Craciun cu scantei (15.15) si Cu duzina e mai ieftin!
Incepand de luna viitoare, aproximativ 100 de lucratori necalificati din domeniul turistic vor beneficia de cursuri gratuite de formare profesionala.
Vrea sa-si faca un camin cu frumoasa reporterita de la Pro TV Bianca Lapuste (21 de ani), insa are de gand sa-si tina familia sa locuiasca tot cu chirie, ca un biet student.
A inceput Facultatea de Mecanica a Politehnicii din Timisoara, iar in 1990 si-a inceput cariera jurnalistica. A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
De parca stirile de la ora cinci nu erau destul de inspaimantatoare, de parca "realitatea romaneasca", cum ii place ministrului Flutur sa se exprime, nu ar fi destul de plina de emotii, ne mai lipsea si muzicalitatea ca sa facem stirile mai patetice.
/ mariustuca.ro Fostul premier Victor Ponta comenteaza pe pagina sa de Facebook situatia politica din Republica Moldova considerand ca perspectiva preluarii puterii de catre formatiunile politice pro-ruse este deja un eveniment aproape inevitabil.
Singura solutie pentru ca viitorii parlamentari sa fie alesi prin vot uninominal este ca principalele partide din Parlamentul Romaniei, PSD, PNL si PD, sa cada de acord asupra unei variante comune de sistem de vot.
Nu de alta, dar nu mai am memoria de la 4-5 ani cand turuiam zeci de poezii in fata musafirilor care veneau acasa la noi, in blocul de pe strada 9 Mai din Codlea si imi este aproape imposibil sa tin minte o minciuna.
"Inarmati" cu pancarte inscriptionate cu "Valcea voteaza Nu !" si "Nu demiterii presedintelui Basescu !" ori cu chipul lui Traian Basescu si al lui Theodor Stolojan, cu steaguri si sepci cu texte pro Basescu, ramnicenii au petrecut in parcarea de langa Casa Stintei aproximativ cinci ore.
Odata cu apropierea alegerilor electorale locale Asociatia Pro Democratia semnaleaza o serie de posibile nereguli, suspiciuni de mita electorala sau de cumparare a voturilor.
B.I.) Intr-un moment de profunde schimbari geo-politice, Romania s-a pricopsit cu un presedinte mut si incompetent, diplomatia e complet dezorientata, iar CIA s-a amestecat prea mult, prin intermediul SRI, in toate afacerile politice interne din ultimii ani.
google-analytics.com