Cautare

61366 de rezultate pentru "stirile pro tv devacrima din camin cm5" (4.50 secunde)
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
• Sondajul arata, pe de o parte, ca in opinia celor mai multi respondenti stirile TVR 1 se caracterizeaza prin obiectivitate (66% dintre respondenti, mai mult decat Antena 1 si Pro TV - 59%), impartialitate (53%, la egalitate cu Pro TV) si acopera agenda cetateanului (71%, mult mai mult decat alte posturi), in timp ce Stirile Pro TV sunt considerate de cei mai multi drept cele mai credibile.
In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.
In cadrul audierilor de la Comisia parlamentara de ancheta ce o vizeaza pe Monica Ridzi, Directorul executiv al Pro Tv SA, Costi Mocanu, a afirmat ca scena principala a evenimentului de la Costinesti, din 2 mai, a fost platita de compania Media Pro Pictures si nu de Ministerul Tineretului.
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori:
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Huawei a lansat 3 smartphone-uri puternice, cu inteligenta artificiala iPhone 10 a fost detronat ieri din topul celor mai scumpe telefoane inteligente din lume.
O analiza a alegerilor din Republica Moldova. ... Majoritatea oamenilor politici si a comentatorilor din Romania s-au grabit sa isi exprime satisfactia pentru rezultatul alegerilor parlamentare din Republica Moldova de pe 30 noiembrie.
Cristian Tabara este directorul Departamentului Film din TVR, el fiind declarat admis la un concurs organizat luni de Televiziunea Publica, potrivit unui anunt postat pe site-ul TVR.
Insa pe primul loc ramane spatiul in care locuim, caminul nostru, locul din care plecam si unde ne intoarcem in fiecare zi, locul care reflecta personalitatea si identitatea noastra. ... Este adevarat ca numarul locuintei ne influenteaza intr-o masura destul de mare, insa el nu face parte din personalitatea noastra.
In noaptea de 17/18 octombrie 2010, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie l-au identificat pe I. VASILE de 20 de ani din judetul Bacau, stabilind in sarcina acestuia urmatoarele:
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
Ileana Bloanca, din Craiova, s-a trezit, in urma cu patru ani, cu conducta de apa si caminul pe terenul vecinului - un nepot cu care si-a impartit mostenirea dupa moartea sotului.
Prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusa sa aleaga: ... Andreea Esca este Redactor-sef la "The One" din anul 2004. Revista a ramas in proprietatea lui Adrian Sarbu atunci cand acesta s-a rupt de Grupul PRO si de CME, in august 2013.
Nu s-au pupat cu dragoste, dar nici nu si-au pus piedica pe platoul din fata Prefecturii.
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
Acum se rade, din nou, la noi in casa. ... 24 martie 1975, Bucuresti) este o celebra prezentatoare TV de stiri din Romania.
Maine, peste 1.000 de elevi din liceele bucurestene si-au propus sa participe la un mars pentru a protesta fata de violenta in scoli. O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant.
SUTE DE VARSTNICI FARA FAMILIE RISCA SA RAMANA AI NIMANUI, DEOARECE CAMINELE IN CARE SUNT INGRIJITI RAMAN DIN NOU FARA FINANTARE! ... Practic batranii stau pe liste de asteptare pentru a face rost de un loc intr-un camin.
google-analytics.com