Cautare

4095 de rezultate pentru "stirile pro tv deva04 03 2010" (3.45 secunde)
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
STIRILE PROTV informeaza: ... STIRILE PROTV
Stirile TVR: ... Demolarea arenei din Ghencea va avea loc luna viitoare, au declarat, pentru Stirile TVR, oficialii Federatiei Romane de Fotbal.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite.
Cei care au tablete le folosesc in special pentru a verifica emailul (81%), pentru a citi stirile (69%), pentru a vedea cum va fi vremea (63%), pentru social networking (62%) si jocuri (60%).
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
Hansen sugereaza ca au fost si sunt utilizate mai multe metode pentru a gestiona, in sensul dorit, stirile despre OZN-uri: ... De pilda, stirile sau dovezile OZN au fost caricaturizate intr-atata incat nicio agentie de stiri cu reputatie sa nu se mai atinga de ele.
A stat badea Gigi la masa cu popa si a infulecat si la Observatorul de seara, si la stirile sportive ce au urmat imediat dupa scurtul moment de publicitate, intr-o stire...
La un jurnal tv, stirile sunt pigmentate - de la politic si social, trecand prin economic si terminand cu sportul si internationalul - cu tot felul de amanunte care iau fata adevaratelor stiri.
Din pacate, multe dintre stirile "negative" au un suport real si destui dintre romanii care au plecat sa-si incerce norocul in Europa se dedau la acte care ne umplu de rusine.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22:00 (in direct pe Dolce Sport si Pro TV).
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010. ... Cum vede retailul in 2010? "Si 2010 este un an dificil.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii. In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
1) Bugetul pentru 2010 este iluzoriu, deoarece cresterea economica de 1,3% este bazata pe o crestere a consumului populatiei cu 3%, crestere ireala, deoarece intrarea in procedura de insolventa a societatilor comerciale va ingrosa numarul somerilor alaturi de cei din sectorul bugetar. 2) Bugetul pentru 2010 este antisocial:
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
Unitatile Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi inchise pe 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie 2010, iar pe 24 si 31 decembrie, programul va fi redus, intre orele 9.00 si 13.00.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
google-analytics.com