Cautare

1446 de rezultate pentru "stirile pro tv deva" (8.70 secunde)
Dorina a supervizat stirile TVR, tinea legatura cu cei din televiziune, ii ghida cum sa sune stirile pro-PSD. Cel putin asa o acuza acum oameni din TVR si nu numai.
Interesant este ca la SC SARTEX SUD-VEST UNIVERSAL CONSTRUCT SA Tirgu Jiu apar ca asociate persoane din Deva, Arad si Brad, doi dintre cenzori fiind din Tirgu Jiu. Ca asociati din Deva sint oamenii de afaceri Dorel si Remus Haiduc, care s-au aflat si in spatele firmei PRESUT Jilt.
In legatura cu licitatia pentru reabilitarea DN 76 Oradea-Deva care trebuia sa aiba loc in data de 4 mai 2006, Filip a sustinut ca licitatia a fost amanata din nou, din cauza unor probleme la caietul de sarcini.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a criticat Guvernul, duminica, la Deva, spunand ca este liberal "doar cu numele" si ca "a fost dat in franciza de Ion Iliescu" premierului Calin Popescu Tariceanu.
Muresul Deva - Ariesul Turda 0-0 Un meci sarac pentru ambele combatante. ... FC Targoviste - Muresul Deva; Ariesul Turda - Liberty Oradea;
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Au cerut control la Consiliul Judetean Suceava, Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Deva, Primaria Craiova, Primaria Ploiesti si Primaria Hateg‘‘, a adaugat Radu Berceanu.
Iar minele si carierele care vor fi conservate sau inchise definitiv se afla in patrimoniul CN Remin Baia Mare, CN Minvest Deva, SC Minbucovina Vatra Dornei, SC Moldomin Moldova Noua, CN Uraniului Bucuresti, CN Huilei Petrosani, SN Lignitului Oltenia Targu Jiu, SN Carbunelui Ploiesti, SC Miniera Banat Anina, SC Radioactiv Mineral Magurele, SC Dobromin Constanta, SC Cuart Baia Mare, SC Geolex Miercurea-Ciuc, SC Transgex Oradea, SC Geomold Campulung Moldovenesc si SC Minexfor Deva.
Totodata, se mareste numarul persoanelor ce urmeaza sa fie disponibilizate la Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului "Minvest " Deva cu 120 de persoane. Initial, la "Minvest " Deva urmau sa fie disponibilizate in acest an 1.250 de persoane, potrivit unui act normativ adoptat in luna aprilie 2005.
In timp ce cotatiile metalului galben ating preturi-record la bursele internationale, filiala Bradmin a companiei Mininvest Deva a ramas cu 2.000 de tone de concentrate aurifere si trei kilograme de aur pe stoc, dupa ce exploatarea miniera din Brad a fost inchisa acum cateva zile.
Asta pentru ca in momentul de fata abia se discuta trecerea CET, alaturi de alte doua societati similare din Deva si Bucuresti, in proprietatea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Compania are patru sucursale (Sucursala Electrocentrale Borzesti, SE Braila, SE Doicesti si SE Paroseni) si 15 filiale (Termoservurile Bucuresti, Braila, Borzesti, Constanta, Craiova, Deva, Doicesti, Galati, Mures, Paroseni, Rovinari si Turceni, Electrocentrale Bucuresti, Electrocentrale Galati si Electrocentrale Deva).
Severin, Termoelectrica, Electrocentrale Bucuresti, Electrocentrale Deva, Electrocentrale Galati, SMART, Societatea Nationala a Sarii Bucuresti, C. ... Minvest Deva. Propunerile pentru acoperirea cresterii cheltuielilor bugetare se incadreaza in bugetul asigurarilor pentru somaj aprobat pe anul 2009-2010.
Tirrena Scavi SpA, lider in consortiul format cu Societa Italiana per Condotte d’Acqua SpA si Cossi Costruzioni SpA, a castigat si singurul lot scos la licitatie din Lugoj-Deva.
CNADNR a anuntat pe 12 aprilie castigatorii licitatiilor pentru mai multe loturi din tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva, Orastie-Sibiu.
"20 de tone trebuie sa ajunga gratis in rezerve, 20% vin de la Cupru Deva si prin negociere am putea ajunge la ceva mai mult", a mai spus Basescu.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
Grupul de firme romano-german Auto Schunn reprezinta a treia entitate Mercedes-Benz din Romania din punctul de vedere al volumului de vanzari si are reprezentante auto in Germania la Westendorf si in Romania la Arad, Deva, Suceava si Sibiu.
google-analytics.com