Cautare

4095 de rezultate pentru "stirile pro tv de la 06 04 2010" (6.26 secunde)
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
EURO 2016 este unul dintre evenimentele sportive ale anului, mult asteptate de suporteri din toata lumea. Motorul de cautare Google marcheaza startul EURO 2016, care va avea loc in aceasta seara, cu partida Romania - Franta, printr-un logo special.
Ministerul Agriculturii va verifica in termen de 30 de zile toate proiectele europene de investitii in agricultura aflate in derulare, iar acele lucrari care nu mai pot fi cofinantate de catre firmele private contractante vor fi reziliate.
Pe site-ul de stiri Pro TV, cititorii au postat comentarii dezaprobatoare la adresa presedintelui Traian Basescu, care a petrecut in direct de Revelion si a facut urari intr-o maniera considerata fariseica de cititori, dar stropite din belsug cu sampanie.
Dupa ce a slujit ani la rand la Realitatea TV, al carei patron a fost arestat, jurnalistul Robert Turcescu schimba stapanul.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Observatorii Pro Democratia au constatat ca alegerile din urma cu doua zile au fost fraudate.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
Marcel Radut Seliste) Candidatura liderului Marian Munteanu, din partea PNL, la functia de Primar al Capitalei, a declansat un scandal teribil si a tulburat multe cuiburi de viespi.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV. 'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant:
Primita cu circumspectie, propunerea de Cod Electoral elaborata in cadrul Asociatiei Pro Democratia, in cazul in care va fi adoptata, in legislatia electorala romaneasca ar urma sa se produca o serie de schimbari de fond.
Andrei Tiut) Luni vom afla daca propunerea de modificare a Constitutiei trece de Curtea Constitutionala. Pana atunci, merita sa ne uitam la cine va pierde si cine va castiga. ... PSD Social-democratii sunt cei mai deschisi sustinatori ai acestui referendum si, teoretic, cei mai afectati de evolutia lui.
Comisia mixta parlamentara pentru elaborarea Codului electoral urmeaza sa finalizeze maine discutiile la Legea privind alegerile pentru Parlamentul European, saptamana viitoare proiectul va fi trimis la Senat si ar trebui sa ajunga la sfarsitul lui noiembrie la Camera Deputatilor.
Vicepresedintele PNL, Adrian Cioroianu, validat favorabil ca viitor ministru de externe, s-a plasat ieri, in cadrul audierilor din comisiile de specialitate, pe o pozitie de mijloc in ceea ce priveste retragerea trupelor din Irak, subiect sustinut de liberali si contestat de seful statului.
In cazul in care Traian Basescu va fi suspendat de Parlament si se va ajunge la votul populatiei pentru demiterea sau ramanerea sa in functie, campania "pro" si cea "contra" presedintelui ar putea avea o miza reala, sustin realizatorii sondajului desfasurat in perioada 27 martie-1 aprilie.
In campania electorala, micuta filiala a Partidului Liberal Democrat din Bihor a ajuns calul de bataie al sustinatorilor presedintelui suspendat Traian Basescu.
google-analytics.com