Cautare

9687 de rezultate pentru "stirile pro tv constanta impuscat de politie 13 02 2012" (3.89 secunde)
Scandal cu focuri de arma aseara, langa Bucuresti. Un tanar de 19 ani a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat.
Un joc de noroc intre niste agenti de paza a dus la uciderea unuia dintre ei. Partea nefireasca este ca ucigasul a gasit ca face un gest absolut firesc in momentul in care a scos pistolul si l-a impuscat pe celalalt in frunte.
Eugen Sabau, sau Pistolarul din Tarragona cum a fost numit in presa iberica, nu isi va petrece ultimele ore de viata in spital, asa cum a cerut in instanta.
Un politist din Dej s-a impuscat, in aceasta dimineata, in cap, la cateva minute dupa ce a ajuns la serviciu, chiar in fata unui coleg de serviciu.
Fostul premier pakistanez Imran Khan a fost impuscat si ranit in timpul unui mars de protest in Lahore, transmite BBC.
Un tanar de 33 de ani, din localitatea Protopopesti din judetul Vaslui, a fost impuscat de politisti, dupa ce si-a lovit parintii cu un topor.
Un barbat a fost impuscat in gat dintr-o masina. ... Atacatorul, in schimb, nu este inca de gasit.
Un asistent medical a fost gasit impuscat in cap, in orasul Marghita, din judetul Bihor. Martorii au sunat imediat la 112, iar politistii au gasit in apropierea barbatului o arma de vanatoare.
Un barbat din Iasi s-a impuscat chiar in ziua in care trebuia sa semneze actele de divort. Medicii de pe ambulanta l-au transportat de urgenta la spital si au reusit sa-i salveze viata.
Tentativele de genul Victor Ponta sau Daciana Sarbu, ori - de ce nu - Codrut Seres, nu pot fi numite inca "de referinta".
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta. Aceasta investitie, care a costat 7,6 milioane de euro este complet automatizata si dispune de instalatii si echipamente performante fabricate de cunoscuta companie germana Siemens.
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta.
Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta a aterizat ieri prima aeronava de pasageri Boeing 737-800, apartinand companiei irlandeze low cost Ryanair care va inaugura in ziua de 18 aprilie a.c. o cursa regulata Constanta-Pisa (Italia).
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Stirile Pro TV au realizat un reportaj cu camera ascunsa pe A2, despre escrocii care ii pacalesc pe soferii de buna credinta: ... De cand stati aici? ... De o ora jumatate. ... Sunt om de omenie. Cum ajung in Constanta va returnez banii, nu va pacalesc, Doamne fereste!
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport. ... El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
Despre o decizie privitoare la transferul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC) din subordinea Ministerului Transporturilor in cea a administratiei locale constantene c.
google-analytics.com