Cautare

8777 de rezultate pentru "stirile pro tv constanta baietii cu cardurile10 05 2010" (7.00 secunde)
„X-ulica de la emisiunea cu bune si nebune (v-ati prins care este postul de televiziune, nu-i asa?) este prietena fotbalistului Y”. ... Adevarul ca eu, una, nu puteam sa dorm daca PRO-ul nu ma „cadorisea” cu minunea de stire.
conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
In urma cu doi ani, mai precis pe 20 noiembrie 2017, Miruna Ioani a publicat pe blogul sau (Si blondele gandesc), un text intitulat: Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv!
Programul TV de Craciun. ... PRO TV. ... • De la ora 6.45 la ora 19.00, Pro TV va difuza 7 comedii americane, printre acestea se numara Garfield (8.15), Craciun cu scantei (15.15) si Cu duzina e mai ieftin! ... Pelicula Craciunul cu familia Krank • 20.30.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Ramane de vazut daca acestea sunt impulsuri de moment ale economiei, caracteristice doar lunii ianuarie a acestui an, sau mediul economic local incepe cu adevarat sa se dezmorteasca.
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
Criza economica aduce si in judetul Constanta o crestere alarmanta a numarului de societati aflate in procedura generala sau simplificata de insolveta, precum si in faliment. ... Astfel, dintr-un total de 627 de firme din judetul Constanta care au intrat, de la inceputul anului si pana la 31 mai a.
Sar tefelistii idioti si striga ca DNA e impartial si Kovesi se bate cu toti coruptii indiferent din ce partide fac parte! ... De mai bine de un deceniu, puterea democratica (cu toate pacatele ei!) a fost inlocuita cu puterea institutiilor de represiune:
Complexul Energetic Rovinari a inregistrat o diminuare semnificativa a profitului fata de anul trecut, cu 350 de miliarde de lei, desi a produs mai mult cu 1,2 milioane de megawati-ora.
Fostul ministru al economiei si comertului, Codrut Seres, a declarat la Petrosani ca "baietii destepti" nu s-au limitat la afacerile cu energia, ci au acaparat si domeniul minier sau cel al comertului.
Printre personalitatile importante ale "elitei din umbra" care conduce Romania de astazi inca mai exista speranta iluzorie cu privire la supravietuirea actualului sistem si, implicit, supravietuirea "elitei" in forma aproape neschimbata.
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" : ... Prognoza din septembrie a EIU este in crestere comparativ cu raportul pentru luna iulie.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
google-analytics.com