Cautare

18272 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (3.39 secunde)
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent.
ORA DE VARA 2013: Iti da peste cap toata rutina zilnica care te ajuta sa fii mai organizat Sambata noaptea (30 martie a.c.) ceasul se va da inainte, astfel ca ora 03:00 va deveni ora 04:00.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
Marian Vanghelie va merge, in prima zi a vizitei sale in SUA, la Departamentul de Stat, se va intalni cu directorul Serviciului Public de alimentare cu apa si retele de canalizare al Washington D.C.
Miscarea de Rezistenta informeaza : Marius Tuca si Marius Manole revin, din 12 septembrie, la matinalul Smart FM (Autor: Cristi Semeghin) Smart FM (107,3 FM), trece la grila de toamna, de luni, 12 septembrie 2016.
Corpul de Geniu al Fortelor Terestre ale Statelor Unite din Europa (USACE), in colaborare cu Agentia de Aparare Antiracheta - U.S Missile Defense Agency (MDA), Comandamentul European al Statelor Unite - U.S.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Sa cerem proiectul de buget direct F.M.I. ... Stimati colegi, la inceputul saptamanii i-am adresat o interpelare Primului Ministru in legatura cu motivele pentru care Parlamentul nu a primit nici pana la aceasta data proiectul de buget pentru anul viitor.
La aceasta data, in 1866, Principele Carol I era proclamat "domnitor al tuturor romanilor". ... Adus din Germania cu scopul de a consolida unirea Moldovei cu Tara Romaneasca, Carol I de Hohenzollern-Sigmaringen si-a indeplinit misiunea, spun istoricii, iar dupa razboiul din 1877-1878 Romania obtinea independenta.
Un student craiovean arata de ce este bine ca tinerii de varsta lui sa-si foloseasca inteligenta in scop pozitiv, invatand sa faca bani pe Bursa. Ideile tanarului sunt sustinute de un cadru universitar, si el investitor pe Bursa, si de catre alti "jucatori"
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Din 28 martie, TVR 3 deschide grila de primavara cu editia a doua a concursului Vocea populara.
Filmul ei de debut, "D’ORA" a fost primit cu bratele deschise si cu aplauze la "BAFTA"! Saptamana trecuta, mai precis joi, 18 iulie, actrita si regizoarea Delia Antal a fost coplesita de emotii!
Festivalul de Teatru Stefan Iordache - Caracal 2017. Editia a VII-a - in memoriam Gheorghe Dinica - 23-30 aprilie 2017 Program - DUMINICA 23 APRILIE ora 19:00 - CEI TREI M.
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : Show pirotehnic 3D, concerte, trei tone de fasole si carnati (Autoare: Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Spectacolul Lord Of The Dance de la Bucuresti - din data de 14 martie a starnit interesul unui numar foarte mare de spectatori. Din acelasi motiv a fost adaugata si cea de-a doua reprezentatie, ce va avea loc mai devreme decat cea stabilita initial.
Jiu si Petrolul Ploiesti sustin joi 8 august meciurile din mansa secunda a turului III preliminar al competitiei de fotbal Europa League, insa doar prima are sanse reale de calificare in play-off, dupa victoria reusita in deplasare cu 3-1, in fata formatiei slovace AS Trencin.
Sase societati s-au inscris in cursa pentru contractul de salubrizare al orasului Otopeni. Firma va fi responsabila de colectarea si transportul deseurilor municipale, igienizarea cailor publice si deszapezirea orasului pe o perioada de zece ani iar valoarea contractului este de 16 milioane de euro.
Premierul Boc a declarat ieri ca, pentru cresterea salariilor bugetarilor, este nevoie ca in 2012 sa existe o crestere economica de minimum 3,5%, un deficit de 3% si mentinerea conditiei de ocupare a unui post la alte sapte care se vacanteaza.
google-analytics.com