Cautare

18277 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (3.99 secunde)
Tanar fiind, Valentin ii ajuta pe crestini in vremurile persecutiei. ... Tocmai de aceea a fost condamnat la moarte la data de 14 februarie, in anul 269. In timpul cat a stat in inchisoare el trimitea mesaje de imbarbatare prietenilor spunandu-le: Amintiti-va de Valentin si Va iubesc .
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: ... Ce inseamna paritate PSD-PNL intr-un Parlament unicameral de 300 de reprezentanti?
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport. ... El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Iata ce va fi difuzat in urmatoarele doua zile, dupa cum arata selectia realizata de paginademedia.ro:
News media complicity in the UFO cover-up, aparuta in 2001 si cu o a doua editie, electronica, in 2012, Hansen arata ca unele dintre cele mai influente organizatii americane de stiri au mentinut legaturi stranse cu structurile de informatii ale SUA si au suprimat voit prezentarea completa si corecta a fenomenului OZN, invocand ratiuni de securitate nationala.
Ora de iarna 2014.
Tarifele majorate pentru PARCAREA in centrul Capitalei intra in vigoare de la 1 IULIE Noile tarife pentru utilizarea locurilor de parcare din centrul Capitalei, majorate prin votul Consiliului General, vor intra in vigoare de la 1 iulie, municipalitatea sustinand ca masura era necesara intrucat in Bucuresti au fost depasite valorile-limita stabilite prin legislatia Uniunii Europene privind calitatea aerului, iar una dintre cauze este poluarea din cauza traficului intens si a utilizarii pe scara larga a autovehiculului propriu.
"2012 va fi cel mai tensionat an politic din ultimii 20 de ani" 2012 va fi cel mai tensionat an politic din ultimii 10 sau chiar 20 de ani, afirma sociologul clujean Vasile Dancu, pentru Inpolitics "Semn ca urmeaza un an politic cu o miza uriasa, pentru prima data in istoria postdecembrista, nici vara nu a fost una linistita.
Elena Udrea, acuzata de abuz in serviciu si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general al Romaniei referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea care, in perioada in care se presupune ca a savarsit faptele, a indeplinit functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de patinaj artistic revine in 2012 in Romania: Kings On Ice va aduce la Bucuresti noi demonstratii uluitoare de patinaj ale celor mai renumiti campioni ai patinajului international!
In 14 iulie 1789 a avut loc Caderea Bastiliei, inceputul Revolutiei franceze, care a condus la caderea monarhiei si instaurarea primei Republici Franceze. ... Alte evenimente la 14 Iulie • 1862 - S-a nascut, la Viena, Gustav Klimt, pictor austriac (6 feb.
Targ Handmade & Design de Craciun Bucuresti, 10 Dec 2016- 11 Dec 2016 In Decembrie se spun povesti frumoase, cu parfum de brad si aroma de gutuie coapta in geam.
Senatorii au adoptat majorarea salariilor bugetarilor in doua etape Plenul Senatului a adoptat, cu 84 de voturi "pentru" si doua "abtineri", recuperarea reducerilor salariale ale bugetarilor in doua etape, de la 1 Iunie 2012 si de la 1 Decembrie 2012.
Ce se va intampla cu economia mondiala in 2012 Economia mondiala va avea de suferit si in 2012 de pe urma crizei datoriilor din Europa, dar tarile emergente si SUA vor pune umarul la cresterea PIB-ului global. Anul viitor are semne ingrijoratoare, se arata intr-un sondaj realizat de Reuters.
Patru metode sigure prin care poti scapa de plata taxei auto Din 14 ianuarie, intra in vigoare noua taxa auto, care va fi platita de persoanele care vor sa inmatriculeze o masina straina in Romania, dar si de cei care cumpara o masina inmatriculata in Romania inainte de 2007.
Intrecerile de gimnastica ritmica din cadrul JO 2012 au loc la Wembely Arena, in perioada 9-12 august. Vineri s-au incheiat calificarile in probele individuale si pe echipe la gimnastica ritmica.
Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2012 Creatorii seriei RObotzi, emisiunile gen Romanii au talent sau Vocea Romaniei, meciul Steaua -Dinamo sau filmul Ice Age 4 au reprezentat cele mai populare cautari pe Internet din Romania, in acest an, potrivit Google.
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor! Dupa succesul inregistrat anul trecut, cu peste 25.000 de spectatori in Parcul Al.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
google-analytics.com