Cautare

18277 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (4.50 secunde)
Trecerea la ora de iarna 2018 se face in noaptea de duminica spre luni, dintre 28 octombrie si 29 octombrie 2018, cand ora 4:00 va deveni ora 3:00. Asta inseamna ca duminica 28 octombrie 2018 vom dormi mai mult cu o ora.
Posibila teapa de zile mare luata de presedinte in cazul Legii referendumului Procedura de promulgare utilizata in premiera de Traian Basescu. ... Procedurile CCR dureaza in functie de interesele lui Traian Basescu.
O colectie de intalniri inexplicabile (Autor : ... Rosales este unul dintre expertii de frunte pe plan mondial in privinta intalnirilor dintre oameni si entitati umanoide aparent nepamantene: omuleti, giganti, "oameni in negru", creaturi cu infatisare de amfibieni, reptilieni, "cenusii" etc.
Parlamentul va decide daca va fi sau nu cvorum la referendum CCR nu tine cont de organismele Comisiei Europene Decizia CCR privind un proiect de lege referitor la modificarea unui articol din legea referendumului nu poate obliga Parlamentul sa voteze un cvorum de participare la scrutin.
Dascalul de colinde” va readuce magia sarbatorilor in inimile romanilor, sustinand o serie de concerte de Craciun in peste 20 de localitati din Romania.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Pandurii Targu Jiu se reuneste pe 11 ianuarie si va pregati returul campionatului in Antalya, unde va sustine doua stagii Petre Grigoras suna adunarea saptamana viitoare, oferindu-le elevilor sai o vacanta generoasa dupa prestatia excelenta din prima parte a sezonului.
Primul apel al nou formatei Coalitii 2012 pentru Alegeri Corecte Un grup de patru ONG-uri - Transparency International Romania, Centrul de Resurse Juridice, Asociatia ProDemocratia si Active Watch Agentia de Monitorizare a Presei - au format zilele trecute Coalitia 2012 pentru Alegeri Corecte.
LONDRA 2012 - Gimnastica artistica masculina, proba de inele. Proba probelor in gimnastica LONDRA 2012 - proba de inele. Gimnastica artistica este sarbatorita de Google printr-un logo inedit, la 31 iulie 2012. "Londra 2012 Gimnastica artistica masculina proba de inele" este titlul logoului Google de marti, 31 iulie 2012.
Maine, peste 1.000 de elevi din liceele bucurestene si-au propus sa participe la un mars pentru a protesta fata de violenta in scoli. O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant.
Google sustine astazi, 4 august 2012, Londra 2012 saritura cu prajina. Asa cum ne-a obisnuit, Google isi schimba logoul in fiecare zi pe perioada Jocurilor Olimpice, iar astazi, 04.08.2012, noul logo este Londra 2012 saritura cu prajina. LONDRA 2012:
Jocurile video asteptate in 2012 Fotbal, viteza, razboi si apocalipsa. Acestea sunt cateva dintre subiectele celor mai tari jocuri pe care amatorii de distractii pe calculator le asteapta nerabdatori in anul care urmeaza.
MAI a facut legea pentru comasarea alegrilor Ministerul Administratiei si Internelor propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
Intr-o perioada in care economia Europei are de suferit, nici pentru cea romaneasca nu se anunta vremuri prea bune. Anul nou ne-a intampinat cu o serie de scumpiri care vor afecta deopotriva companiile locale, cat si omul de rand.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX (Autor : ... Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? Ati merge pe varianta unui deficit mai mic de 3%, sau mai mare?
Senatorul Laurentiu Florian Coca l-a interpelat pe Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca. ... Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
Peste 4,3 milioane de dolari premii totale pentru romani.
google-analytics.com