Cautare

62657 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012 din spitalu boli infectioase" (7.01 secunde)
Tariceanu si Ghise refuza invitatia lansata de Blaga si PNL de a forma o noua majoritate in Parlament Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca programul de guvernare al PNL a fost aprobat de comisia de unificare.
Calendarul taxelor si impozitelor pe 2012. ... Gandul) Iata cum arata calendarul la care trebuie platite darile catre stat in 2012. Calendarul taxelor si impozitelor in 2012 - 25 februarie • declararea si plata impozitului pe profit anual • formular necesar:
Victor Ponta a tras din nou pe sfoara Comisia Europeana (Autor:
vineri, 23 noiembrie, de Black Friday, magazinele anunta reduceri spectaculoase pentru produse, de pana la 80%. Anul trecut, cu ocazia primei editii a Black Friday in Romania (un eveniment imprumutat de la americani) pe bloguri au aparut mai multe critici la adresa comerciantilor.
Nu conteaza ca stirea nu este atat de patetica sau de emotionala, stiristii trebuie sa gaseasca modalitatea de a-i atribui si aceste "calitati". Mai nou, televiziunile romanesti s-au specializat pe transmis stiri muzicale.
Hernia de disc este o afectiune prin care o parte din discul intervertebral se fragmenteaza si ajunge sa comprime radacinile nervoase sau maduva spinarii aflate in canalul spinal din vecinatatea sa. ... Simptomele unei hernii de disc lombare pot fi grupate in 2 sindroame:
Laborator unic la Institutul " Matei Bals": Identificarea in cel mai scurt timp a microorganismelor agresive pentru protejarea populatiei La Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals", va functiona, din decembrie 2015, Centrul Roman de Cercetare Biomoleculara Aplicata Bolilor Infectioase, unic in tara noastra si in zona sud-est europeana.
Cristian Parvulescu vede in 2012 "o ofensiva pentru scoaterea UDMR de la guvernare" Analistul politic Cristian Parvulescu sustine ca 2012 va un an agitat din punct de vedere politic, in care se va incerca scoaterea UDMR de la guvernare, context in care ar putea fi posibila o apropiere intre majoritatea actuala si Uniunea Social Liberala.
Claudia Pirvoiu ) Guvernul a aprobat in sedinta de marti o ordonanta de urgenta privind modificarea Codului fiscal, incepand cu anul 2012. Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a spus ca au fost adoptate masuri care "ajuta mediul de afaceri, dar si pentru combaterea evaziunii fiscale".
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Apel pentru o interventie energica la nivelul politicilor nationale anti-fumat" , pe care o puteti citi in continuare.
Mii de oameni au venit la slujba. Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Romania trece, in ultima duminica a lunii martie (in noaptea de sambata spre duminica 29/30 martie 2014), la ORA DE VARA - Ora oficiala de vara, ora Europei Orientale. Ceasurile se dau inainte, ora 3.00 devenind ora 4.00, potrivit Agerpres.ro.
Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, Zilele Bucurestilor Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, zilele Bucurestiului.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Cunoscuta jurnalista Dana Razboiu va reveni pe micul ecran la jumatatea acestei luni, in prime time, in weekend. Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Centrele din SUA pentru Controlul si Prevenirea Bolilor Infectioase vor consulta in clinici din cinci orase diverse persoane care prezinta simptome de gripa diferite de cele care apar in cazurile de gripa caracteristice acestui anotimp, conform Hotnews.
Cum v-ati simti in preajma unei persoane care este legata la ochi si tine in mana o mitraliera gata sa traga in orice misca?
1.596.000 de telespectatori erau cu ochii atintiti la TVR 1 in minutul de aur (19.09) al finalei de gimnastica feminin de la sol Finala la sol a concursului de gimnastica feminin de ieri a fost cel mai urmarit program tv al zilei de 7 august 2012, TVR 1 intrecand cu transmisiunea directa de la JO 2012 orice alt program tv de pe piata.
google-analytics.com