Cautare

62700 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012 din spitalu boli infectioase" (6.37 secunde)
2 TULCEA, l-a interpelat pe VALERIU TABARA, MINISTRUL AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE. ... Asigurarea fondurilor necesare pentru eradicarea anemiei infectioase ecvine. 'Va supun atentiei dumneavoastra o problema ce pune in pericol existenta cailor salbatici din Delta Dunarii.
Din cauza modificarilor climatice, va creste frecventa bolilor infectioase, a depresiilor, alergiilor, crizelor de astma (Autoare: Magda Marincovici) Este posibila o explozie a bolilor infectioase si vectoriale (boli transmise de vectori cum sunt tantarii, puricii, mustele etc.) din cauza incalzirii climatice.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Romania are multa hepatita Gravida infectata cu virusurile hepatitice B sau C va naste prin cezariana si nu va alapta In prezent, tara noastra, se plaseaza, in UE, pe locul 25 in privinta incidentei hepatitelor virale, in special cu virusurile hepatitice B si C.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Mondiala a Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare. In fiecare an, in data de 7 aprilie, se celebreaza Ziua Mondiala a Sanatatii, zi ce marcheaza intemeierea Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) in anul 1948.
LONDRA 2012 - Gimnastica artistica masculina, proba de inele. Proba probelor in gimnastica LONDRA 2012 - proba de inele. Gimnastica artistica este sarbatorita de Google printr-un logo inedit, la 31 iulie 2012. "Londra 2012 Gimnastica artistica masculina proba de inele" este titlul logoului Google de marti, 31 iulie 2012.
Maine, peste 1.000 de elevi din liceele bucurestene si-au propus sa participe la un mars pentru a protesta fata de violenta in scoli. O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant.
Magda Marincovici) Sistemul de sanatate va economisi aproximativ 300 de milioane de euro, dupa recalcularea pretului medicamentelor aflate pe piata din tara noastra, a anuntat presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, la Health Forum, organizat de Intact Media Group, eveniment consacrat imbunatatirii sistemului de sanatate, tinand seama ca Romania este codasa in Indexul European al Sistemelor Medicale Dupa Paste, medicamentele ar putea fi mai ieftine, in medie, cu aproximativ 20%.
Valuri de caldura si insecte, alergii si boli tropicale, in special, in sud-estul Europei (Autoare: Magda Marincovici) Valurile de caldura, alergii, boli tropicale, insecte.
Astazi tot mai multe persoane se plang de aparitia cearcanelor, a fetei cazute si a privirii omului obosit. Stresul si alergatura de zi cu zi nu ne mai permit ingrijirea ca la carte si nici odihna adevarata.
Jocurile video asteptate in 2012 Fotbal, viteza, razboi si apocalipsa. Acestea sunt cateva dintre subiectele celor mai tari jocuri pe care amatorii de distractii pe calculator le asteapta nerabdatori in anul care urmeaza.
Google sustine astazi, 4 august 2012, Londra 2012 saritura cu prajina. Asa cum ne-a obisnuit, Google isi schimba logoul in fiecare zi pe perioada Jocurilor Olimpice, iar astazi, 04.08.2012, noul logo este Londra 2012 saritura cu prajina. LONDRA 2012:
MAI a facut legea pentru comasarea alegrilor Ministerul Administratiei si Internelor propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
Abuzul de antibiotice poate ucide Infectia cu Clostridium difficile poate provoca dilatarea excesiva a colonului si chiar decesul Abuzul si administrarea incorecta a antibioticelor a devenit o problema de sanatate publica cu consecinte severe, chiar cu decese.
Anorexia face parte din subnutritia cronica datorata cauzelor medicale. Diminuarea sau, mai rar, lipsa totala a poftei de mancare constituie un semn clinic de boala pe cat de frecvent, pe atat de specific, anorexia aparand ca numitor comun in foarte multe boli si suferinte ale unor aparate si organe.
Bolile de inimaă ... Afectiunile cardiace ucid patru milioane de europeni in fiecare an (Autoare: Magda Marincovici) Bolile cardiovasculare provoaca un deces din doua in Europa, potrivit rezultatelor unui studiu publicat in European Heart Journal. Studiul remarca progresia acestor boli si diferentele majore intre tari.
Jurnalista Alexandra Manaila a publicat pe pagina sa de facebook o scurta notita pe care o reproduc in continuare:
Intr-o perioada in care economia Europei are de suferit, nici pentru cea romaneasca nu se anunta vremuri prea bune. Anul nou ne-a intampinat cu o serie de scumpiri care vor afecta deopotriva companiile locale, cat si omul de rand.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Asociatia Pro Imunizare (www.stopgripa.ro) trage un semnal de alarma in ce priveste cresterea numarului de cazuri de imbolnaviri de gripa la copii si adulti - afectiune virala acuta extrem de contagioasa -, reafirmand inca odata importanta masurilor de preventie.
google-analytics.com