Cautare

7225 de rezultate pentru "stirile antena 1 pitesti ora 16" (7.54 secunde)
"Stirile vor incerca sa fie cat mai echilibrate si multifatetate, ca sa faca o diferenta in piata audiovizualului", a spus Anca Gradinariu.
De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR. ... Eventualele contestatii se pot depune pana vineri, la ora 16.00, potrivit unui anunt al TVR.
Chiar daca 30 iunie si 1 iulie au fost declarate zile nebancare, prin decizia Bancii Nationale a Romaniei (BNR), avand in vedere ca se va trece la leul nou, principalele banci comerciale vor avea unitati deschise pentru clienti.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Joi, 9 mai - Spectacol in aer liber "Batalia de la Calugareni" - ora 10.00 - simpozionul "Mihai Viteazul si Bania" (Sectia de Istorie-Arheologie a Muzeului Olteniei), - ora 12.00 - expozitie cu tema "Mihai Viteazul si Bania" (Casa Baniei), - ora 20.30 - proiectii de film "Buzduganul cu trei peceti" (Piata "Mihai Viteazul");
PIRLOAGA MARIAN) 12.08.2017 - ora 10:00 - Intalnirea oficiala a grupurilor - Consiliul Judetean Calarasi - ora 10:30- Intalnirea oficiala a grupurilor - Primaria Municipiului Calarasi - ora 19:00 - Parada portului popular, pe tronsonul piata Big ( Penny )- scena parc Dumbrava - ora 20:00- Deschiderea festivalului - scena parc Dumbrava.
Program Sarbatori 2016-2017 Magazine STANDARD/CITY 1. ... Deschise pana la ora 24 24 decembrie: Deschise pana la ora 19 25 decembrie: ... Deschise pana la ora 24 31 decembrie: Deschise pana la ora 19 01 ianuarie: ... Deschise intre orele 10-18 Magazine LOCO 1. ... Deschise pana la ora 22 24 decembrie:
Ei nu au fost condamnati la moarte, sunt membri ai societatii romanesti care au dreptul la viata, a spus Dragnea la Antena 3.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!".
Apropo de stenograme, credeti ca nivelul discutiilor e diferit la Antena 3? ... Pe o scara a incorectitudinii jurnalistice, unde ati plasa Antena 3? ... Nu e vorba de corect sau incorect, Antena 3 e tot o televiziune anti-Basescu. ... Doar daca esti anti-Basescu poti sa apari la Antena 3.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu. ... Antena 3 - rating, regimul Basescu - perpetuarea la putere. ... Ca Antena 3 nici n-are interesul.
Antena 3 a devenit o televiziune globala.
Iar la anul va lansa un proiect foarte interesant pe Antena 3. Putem sa adaugam si oameni care au venit la Antena 3 dinspre Realitatea Tv sau dinspre posturile de televiziune mai mici, sa zicem, dar care au inteles ca in Antena 3 poti sa faci lucruri foarte variate.
Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. ... Deranjata de o asa-zisa "campanie de denigrare", Prodan a reziliat contractul cu Antena 1.
Antena 1 a primit o amenda de 30.000 de lei pentru o editie a emisiunii "Acces direct" in care actrita Rona Hartner a fost luata in colimator. Antena 1 a fost amendata pentru iesirea din scena a Ronei Hartner, scrie paginademedia.ro.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
- Dan Voiculescu spunea ca a platit si pentru dezvaluirile facute de Antena 3 de-a lungul vremii. ... - Chiar inainte de aceasta decizie, la Antena 1 a fost un val de angajari si achizitii de formate.
Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut o propaganda contraproductiva in favoarea PSD. ... Este vorba de canalele de televiziune RTV si Antena 3.
Antena 3 informeaza:
google-analytics.com