Cautare

4054 de rezultate pentru "stirile alfa pitesti de azi" (2.82 secunde)
Cartel Alfa, CNSLR Fratia si BNS au anuntat ca resping intentia Guvernului de a suspenda si limita acordarea unor drepturi sociale care vizeaza salariatii bugetari si pensionarii din Romania.
Sindicatele din Tecuci, afiliate la confederatia sindicala Cartel Alfa, filiala Galati, au format simbata o uniune sindicala la nivel de municipiu care va avea drept scop coordonarea miscarii sindicale. In calitatea de presedinte al acestei organizatii a fost ales Iulian Necula, liderul sindical al salariatilor de la Commet SA.
Contractarea activitatii de intretinere a drumurilor nationale pentru perioada 2007-2011 va provoca cresterea cu 40% a costurilor de intretinere.
Peste 700 de firme din 19 tari, pe o suprafata de peste 45.000 de metri patrati participa la cea de-a XV-a editie a Expozitiei internationale de amenajari interioare si exterioare, finisaje, acoperiri murale si pardoseli, decoratiuni, corpuri de iluminat - CONSTRUCT EXPO AMBIENT.Manifestarea expozitionala se va desfasura in perioada 21-25 mai la Complexul expozitional ROMEXPO.
Pacientii care au cumparat medicamentul Pegasys in ultimele doua saptamani sa consulte de urgenta medicul curant Ministerul Sanatatii (MS) recomanda pacientilor care au cumparat medicamentul Pegasys in ultimele 14 zile sa mearga urgent la medic.
Fima Euroconstruct, care apartine patronilor Golden Blitz, a cA¢stigat licitatia organizata pentru repararea unei portiuni din autostrada Bucuresti -Pitesti. Aceasta desi concurenta a cerut o suma de doua ori mai mica pentru reabilitarea autostrazii.
Platile catre compania de constructii care repara Autostrada Bucuresti-Pitesti au fost sistate de catre Ministerul Transporturilor, din cauza calitatii slabe a lucrarilor, pana la rezolvarea problemelor, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
Oltchim va negocia contractarea unui credit bancar de 100 milioane euro pentru finantarea achizitiei activitatii de petrochimie de la rafinaria Arpechim Pitesti a Petrom si asigurarea capitalului de lucru, operatiunile fiind aprobate de companie la sfarsitul lunii decembrie.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. Fiecare ministru al Transporturilor are o sensibilitate aparte fata de circumscriptia din care provine.
Parcarea din Centrul Vechi si Penetratia Splai Independentei - Ciurel - A1 Consilierii generali nu au fost de acord cu proiectele primarului Sorin Oprescu din Centrul Vechi si din vestul Capitalei. ... Primaria Capitalei vrea sa construiasca acolo o parcare cu 5 etaje si 800 de locuri.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Nu conteaza ca stirea nu este atat de patetica sau de emotionala, stiristii trebuie sa gaseasca modalitatea de a-i atribui si aceste "calitati".
Ar mai putea fi si a patra, cerul, dar de vreo patru decenii nu mai este folosita.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport. ... El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
Berbec Ca sa ai parte de o zi asa cum ti-o doresti, ai nevoie de rezerve serioase de rabdare si cam de tot stocul personal de bunavointa, in special fata de cei dragi.
BERBEC Ai nevoie de un sfat si nu stii de unde sa-l ceri. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primesti prin cuvinte sau prin discutii fata in fata cu o persoana, ci s-ar putea sa ajunga la tine, pe cai subtile, de la un animal.
google-analytics.com