Cautare

61439 de rezultate pentru "stiri din 05 06 2010 neptun tv" (5.18 secunde)
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Pentru inceput, sa remarcam calitatea de vedeta a planetei Neptun, aflata in zodia Pesti, care este domiciliul sau si de unde influentele sale sunt puternice, Neptun deci, reintra in mers direct pe 16 noiembrie.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Femeie misterioasa, prezenta pe plaja lui Basescu de la Neptun Presedintele Traian Basescu se afla, la acest sfarsit de saptamana, la vila sa de protocol de la Neptun. Paparazzii au surprins pe plaja din dreptul vilei unde este cazat presedintele o prezenta feminina misterioasa, potrivit Romania TV.
Contractul a fost castigat de agentia de publicitate a TV Neptun si prevede difuzarea de stiri de interes public. Printre acestea se numara stiri privind distribuirea de pachete catre batrani, despre spectacolele de samba, inclusiv despre programul guvernamental "prima casa".
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. • 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
1 Mai este data la care, pe langa acest eveniment, asteptat deopotriva de localnici, dar si de operatorii din turism si alimentatie publica, vor trebui inchise, temporar, santierele de care te impiedici, la fiecare pas, in statiunile din sudul litoralului.
In vreme ce pe „frontul” politic din capitala, pesedistii si penelistii continua sa se impunga reciproc, care pe care nu lasa sa-si vada de treaba, pe litoral, reprezentantii celor doua partide se invecineaza intre ale distractiei.
In aceeasi zi, natiunea dezbatea pe toate partile incidentul de la Neptun, pe scurt, caftul de la miezul noptii dintre doi cheflii. ... Nici acum nu ne-am dumirit, desi, iata, se face saptamana de la batalia din spatele carciumii Ciresica.
La nivelul SC Neptun-Olimp S. ... Potrivit noului director general al SC Neptun-Olimp, Paul Foleanu (foto), pana in prezent au fost depistate si cateva nereguli in functionarea societatii, insa controlul nu a fost finalizat.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Razvan Mitroi publica pe Inpolitics un articol intitulat "Paranoia ca stire tv", pe care il puteti citi in continuare. ... Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
google-analytics.com