Cautare

5408 de rezultate pentru "stiri constanta" (3.25 secunde)
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Oferta este, din punctul meu de vedere, nesatisfacatoare si cred ca municipiul Constanta merita ceva mai mult decat ce am vazut pe listele de candidati.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Domnule deputat, atat dumneavoastra, cat si ceilalti parlamentari PSD de Constanta, ati dat senzatia ca ati disparut oarecum de pe scena politica.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri. ... Este vorba de televiziunile de stiri.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800. ... Contractul a fost castigat de agentia de publicitate a TV Neptun si prevede difuzarea de stiri de interes public.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Facebook testeaza schimbari majore pentru fluxul de stiri.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Inspectoratul General de Politie nu pare sa fie preocupat de soarta Politiei Judetului Constanta, cel putin nu din punctul de vedere al conducerii acestui inspectorat.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
google-analytics.com