Cautare

3463 de rezultate pentru "stiri 5 august" (6.41 secunde)
Vezi avertismentul ANM • Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o informare in care avertizeaza ca un val de caldura va lovi intreaga tara in zilele de marti, miercuri si joi (12, 13 si 14 august).
Vremea va fi oscilanta din punct de vedere termic in urmatoarele doua saptamani, cu zile in care temperaturile maxime vor depasi, in medie, 34 de grade, dar si cu intervale (7-8 august, respectiv 12-13 august), cand probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata in majoritatea regiunilor, in special in zonele montane, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) pentru perioada 7 - 21 august, data luni publicitatii.
Pana la debutul lui septembrie, finalul lui august va fi marcat de o perioada de cateva zile cu temperaturi mai ridicate. BANAT Va urma un proces de incalzire, astfel incat valorile diurne vor ajunge, in perioada 27 august - 2 septembrie, la 30-31 de grade.
Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Berbeci incepe cu o puternica activare a sectorului Iubirii din astrograma lor. ... Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Taur anunta schimbari importante in viata personala a nativilor. ... Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Gemeni anunta noroc la bani, dar si o agenda incarcata.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri. ... Este vorba de televiziunile de stiri.
Este posibil ca abia in luna august sa intalniti pe cineva a carui stralucire orbitoare sa rivalizeze cu cea a dumneavoastra. ... Aceasta situatie se va repeta pe 31 august si pe 2 noiembrie.
Adevarul despre 23 August (Autor: Marian MOROSAN) Dupa ce a fost confiscata de catre comunistii impuscatului din Scornicesti, semnificatia zilei de 23 August a capatat conotatii diverse si controversate in ultimii 18 ani.
A trecut si ziua de ieri, cea de 23 August, fosta mare sarbatoare comunista, cu ocazia careia tot poporul nu se ducea la munca.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Facebook testeaza schimbari majore pentru fluxul de stiri.
Deocamdata, pana in august 2018 inclusiv - asadar, pana la sfarsitul verii -, va trebui sa fii ceva mai prudent, pentru ca riscul de compromitere a imaginii este extrem de ridicat.
Industria romaneasca a produs cu 6,7% mai mult in august acest an fata de aceeasi luna a lui 2005, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor!
google-analytics.com