Cautare

1662 de rezultate pentru "stiri video" (4.30 secunde)
In trei ani, primarii au semnat 8.300 de contracte pentru camere video. ... In Bucuresti, sunt peste 4.500 de camere video pe strazi si in cladiri. Specialistii sustin ca sistemele video nu respecta regulile GDPR.
afisarea de informatii cu forma de text, imagini si sunete, posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii FTP, chat, aplicatii video si video on demand, servicii telefonie si telefonie cu imagine prin Internet de tip VoIP, posturi de radio si televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, raspandirea stirilor prin metode RSS, toate genurile de grafica si muzica, lucrul pe un calculator de la distanta prin Internet, grupuri de discutii pe diverse teme, sisteme de jocuri interactive, distributie de software s.a.
Schimbarea aceasta a generat un val de antipatii, intrucat fluxurile de stiri ale utilizatorilor retelei de socializare incep sa se umple de mesaje publicitare pe care oamenii nu si le doresc. Iata linkul unde puteti vedea un video cu o prezentare a Facebook Offers: http://it.bzi.ro/val-de-antipatii-la-adresa-facebook-serviciul-care-risca-sa-distruga-reteaua-sociala-video-4801
Specialistii in securitate informatica va sfatuiesc sa lipiti ceva peste camerele video de la laptop, tableta sau smartphone. ... Anii trecuti, o fotografie a surprins laptopul lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, care avea lipita o banda adeziva peste camera video.
Proiectul isi propune imbunatatirea comunicarii copiilor cu deficiente de auz, prin dezvoltarea unei pagini web care va cuprinde fise de evaluare structurate pe arii curriculare dupa modelul testelor PISA, in care termenii vor fi explicati in cuvinte, imagini grafice si video si in limbajul mimico-gestual.
Unul dintre angajatii TVR, Marius Zamfir, a acuzat faptul ca unele stiri politice si materiale economice pe care le-a prezentat sefilor sai au fost cenzurate si ca PSD a avut acces la toate inregistrarile video ale TVR, prin operatorul Catalin Constantinidis.
De maine, Reuters planuieste sa publice stiri in format video sau text, cu fotografii, preluate din lumea reala, pentru o mai buna informare a membrilor "Second Life".
"Reuters este o agentie de stiri de calibru - avem 2.800 de jurnalisti in 190 de birouri diferite din intreaga lume si care sunt sursa indispensabila de informatii.
Monica Anghel si Bogdan Miu au dat startul in "Desteptarea", unde i-au avut ca invitati pe Gabriel Butnaru, redactor sef al Departamentului Stiri, George Zafiu, director muzical si realizatorul emisiunii "Europa Express" si Manuela Nicolescu, redactor Stiri.
Ce am vrut sa facem prin acest "rebranding" a fost sa accentuam faptul ca revistapresei.ro nu mai era de mult o simpla suma de stiri din presa, ci o selectie extrem de minutioasa a stirilor zilei, inclusiv din surse proprii.
In cazul Rodicai Stanoiu stirile contineau aspecte si actiuni negative ale activitatii sale, inclusiv comentarii tendentioase ale jurnalistilor, pentru Mona Musca si Rovana Plumb reusita activitatii profesionale a implicat un numar mare de stiri in contexte pozitive si neutre.
O noua demisie la TVR Elena Voinea, redactorul-sef al redactiei Stiri Externe din cadrul Directiei stiri a TVR, a demisionat din aceasta functie luni. ... Elena Voinea a fost numita redactor-sef la Stiri externe in martie 2003.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
Fie ca a fost vorba despre stiri, despre editiile speciale de "Happy Hour" si "Dansez pentru tine" sau marea finala in care Ella Dumitru si Octavian Strunila au reusit sa cistige marele premiu de 60.000 de euro, toate aceste programe au facut deliciul telespectatorilor care s-au lasat purtati in lumea povestilor implinite, a dansului si a sperantei.
AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
"Domnul Traian Basescu poate sa apara la stiri si poate sa participe la orice emisiune a posturilor publice de radio si TV , fara niciun fel de problema", a subliniat Ralu Filip, presedinte CNA.
Urmeaza sa vizionam la posturile de televiziune, in mod obligatoriu, jumatate stiri pozitive si jumatate stiri negative. Astfel, vom afla probabil ca, desi nu a reusit sa treaca de grupe, nationala de fotbal a Romaniei a castigat, pana la urma, Euro 2008.
Aud frecvent ca "avem (prea) multe televiziuni de stiri". ... Dar televiziuni de stiri... ... Partea de stiri e subtire, inconsistenta si neconvingatoare.
google-analytics.com