Cautare

1661 de rezultate pentru "stiri video" (5.42 secunde)
De exemplu, iPad nu a avut o camera foto sau video, pe cand iPad 2 a fost dotat cu doua, insa cea frontala nu suporta filmare la calitate HD. ... Pe scurt, banner-ele, animatiile si clipurile video Flash nu pot fi incarcate de browser-ul Safari de pe iPad.
O puteti conecta la internet prin intermediul unui modem 3G sau puteti efectua apeluri video prin intermediul camerei web VGA incorporate. ... Prestigio MultiPad este compatibil cu majoritatea formatelor de text, imagine si video.
Odata cu avansul tehnologic, camerele de supraveghere au evoluat catre tendinta de a face accesibile datele captate prin intermediul protocolului de internet, asa incat achizitionarea unei camere video IP este una dintre cele mai bune alegeri.
A stylish Dalston band with hidden depths - NME If Nick Cave had joined The Cardiacs rather than forming The Bad Seeds after The Birthday Party‘s dissolution it may have sounded something like O.Children - Drowned in Sound O.Children - Chimera (video) http://ochildren.co.uk Fanii O.Children din Romania ii pot vedea in concert vineri, 16 noiembrie, la Cluj-Napoca, in Gambrinus Pub, si sambata, 17 noiembrie, la Bucuresti, in Control Club.
"Sony inseamna mai mult decat produse electronice, video, echipamente de comunicatii, console de jocuri video sau produse care folosesc tehnologia informatiei pentru piata de consum sau cea profesionala.
mariustuca.ro/Robbie Williams, MESAJ VIDEO pe Facebook. ... Florentina ) Celebrul artist britanic Robbie Williams, care va sustine, in aceasta seara, un concert in Piata Constitutiei din Capitala, in cadrul turneului Let Me Entertain You Tour le-a trasmis un mesaj video fanilor sai din Romania.
Este interzis sa se faca fotografii sau materiale video in scopuri comerciale fara acordul explicit din partea organizatorului. In caz de nerespectare a acestei conditii, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video pana la sfarsitul concertului si de a sterge inregistrarile video si/sau audio.
BRomania este cunoscut publicului din Romania datorita vine-urilor, sketchurilor, show-urilor de stand up sold out in toata tara, show-ului de la Sala Palatului din primavara aceestui an (cu peste 3500 de spectatori), un comediant sustinut de vedetele din Romania care i-au fost personaje in video-urile postate pe online.
INNA -Gimme Gimme (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=Jr4TMIU9oQ4 Este o piesa fresh compusa de INNA impreuna cu David Ciente (Dale Papi - Lariss), Marco & Seba, cei care au compus si produs cele mai mari si cunoscute hituri ale artistei (Marcel Botezan, Sebastian Barac), Breyan Isaac (a lucrat cu David Guetta, FloRida, Pitbull) si Elena Vasile.
Artistul a dominat detasat gala MTV Video Music Awards 2017 si a castigat un numar impresionant de premii pentru single-ul Humble - Best Hip Hop Award si pentru videoclipul piesei - Video of the Year, Best Cinematography, Best Direction, Best Art Direction, Best Visual Effect.
Iustin Surpanelu (regie), Robert Ionicioiu (DOP), Monograf Studio si Anca Adriana Minu (scenografie), Silviu Mindroc (post-productie video).
Video-ul a fost filmat intr-una dintre cele mai cool locatii din Bucuresti, Qreator, iar din echipa de productie au facut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mindroc (post-productie video si audio), Five's (sunet).
Video-ul a fost filmat intr-una dintre cele mai cool locatii din Bucuresti, Qreator, iar din echipa de productie au facut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mindroc (post-productie video si audio), Five's (sunet).
Are multe jucarii - cele mai noi telefoane, laptopuri, tablete, drona, camera 360, GoPro nu stiu de care, monopiede, trepiede, camere video pe care si televiziunile si le-ar dori, lumini, lavaliere, microfoane smechere, mixere de montat audio si video.
Iata cateva exemple: Loredana Palimaru: Link video: ... Link video: ... Link video: https://www.youtube.com/watch?v=pB34aoZVI_c Alice Nastase Buciuta:
Un documentar video al Radio Romania a fost selectat de juriul Festivalului International al Filmului Istoric si Militar din Polonia pentru participarea in competitia desfasurata la Varsovia, ce va desemna, la mijlocul lunii septembrie, cele mai bune productii care au subiecte militare.
Pentru sirop - 800 ml apa - 400 g zahar - 200 g miere - 1 baton scortisoara - 4 cuisoare - coaja de portocale Pentru budinca - 400 g gris - 200 ml ulei - 100 g migdale inmuiate in apa - 2 portocale - cardamom - 1 praf de sare - merisoare sau alte fructe usor acrisoare Afla din acest video cum se prepara halvaua de casa cu gris:
De la soferul agresiv care este gata sa faca praf orice masina mai putin puternica ce indrazneste sa-i stea in cale si pana la „posesorul de briceag“ care isi injunghie fosta partenera de video- casete porno, excesele de violenta par a fi pretul platit pentru a trai intr-o societate care se doreste democratica.
Cercetatorii spun ca jocurile video dezvolta memoria si reflexele copiilor. ... Studiile anterioare aratau ca jocurile video ii fac pe copii agresivi.
concepte de interventie si rolul sistemelor de supraveghere video in cresterea sigurantei publice; ... sistemele de supraveghere video reprezinta un instrument foarte important pentru ordinea publica, avand o actiune preventiva si furnizand informatii necesare prinderii autorilor.
google-analytics.com