Cautare

1662 de rezultate pentru "stiri video" (2.82 secunde)
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Din curiozitate ma mai uit la stirile de pe TVE pentru a afla noile achizitii de la Real Madrid din aceasta vara si nu cred ca au astfel de stiri in grupajele lor. Nici dimineata, nici la amiaza, nici dupa-amiaza, si nici chiar seara nu vad astfel de stiri.
Astfel, a fost introdusa o acciza de 45% la confecþiile din blanuri naturale, de 55% la articolele din cristal, de 35% pentru parfumuri, 20% pentru aparatura audio-video, cuptoare cu microunde, aparate de aer condiþionat, 30% pentru aparate de luat imagini fixe si alte camere video cu inregistare, 100% pentru arme de vinatoare si 50% pentru iahturi si barci cu motor pentru agrement.
In plus, instalatia de monitorizare video de la Arena Nationala poate sa recunoasca "trasaturile celor mai ciudati", potrivit edilului.
Cel putin asa arata harta celui mai popular joc video de pe planeta, din acest moment - World of Tanks (WoT): ... Meciul a fost transmis si comentat in direct pe un site video specializat, care difuzeaza zilnic astfel de turnee.
O alta depozitie, de 15 minute, inregistrata video, a venit de la un fost ofiter superior care nu si-a divulgat identitatea. ... Richard Dolan, care este vizibil in video, a confirmat si el autenticitatea sursei.
NASA a lansat un serviciu care transmite, cu ajutorul a 4 camere video de inalta definitie, in timp real, non-stop, imagini ale suprafetei pamantesti, vazuta din spatiu, de pe Statia Spatiala Internationala (ISS).
Sau dupa cum au spus unii adepti ai teoriei conspiratiei, ei sunt un fel de camere video extraterestre care ne urmaresc fiecare miscare.
Un obiect deasupra capului Impresionat, Maussan i-a oferit lui Carlos Diaz o camera video, cerandu-i sa incerce sa inregistreze OZN-ul la urmatoarea aparitie. ... A treia incercare a lui Diaz de a captura OZN-ul pe video este si cea mai spectaculoasa.
O alta depozitie, de 15 minute, inregistrata video, a venit de la un fost ofiter superior, care nu si-a divulgat identitatea. ... Richard Dolan, care este vizibil in video, a confirmat si el autenticitatea sursei.
Inregistrarea video de 27 de minute a fost postata pe forumurile jihadiste si data publicitatii de Centrul American de Supraveghere a Site-urilor Islamiste (SITE). ... Barbatul a aparut si in martie intr-o inregistrare video de propaganda al grupului islamist somalez Shebab, in care se auzea pe fundal muzica rapp.
Discutiile s-au axat pe sumele prevazute pentru sanatate, dar nimeni nu a suflat o vorba despre investitiile discutabile in camere video, calculatoare sau expozitii, care sunt aproape egale cu fondurile pentru reabilitarea anumitor componente ale Spitalului de Urgenta din Craiova.
Discutiile s-au axat pe sumele prevazute pentru sanatate, dar nimeni nu a suflat o vorba despre investitiile discutabile in camere video, calculatoare sau expozitii, care sunt aproape egale cu fondurile pentru reabilitarea anumitor componente ale Spitalului de Urgenta din Craiova.
In trecut, Mihai Tatulici a fost invitatul interviurilor video PaginademediaTV, unde a povestit despre perioada de inceput, despre Ion Cristoiu, despre Cornel Nistorescu, dar si despre cum a ajuns Mircea Badea in presa. VIDEO. ... http://www.paginademedia.ro/2015/05/video-mihai-tatulici-si-a-lansat-volumul-de-memorii-singur-intre-veacuri-amintirile-lui-tatulici-la-paginademediatv/#sthash.3UAXfoNM.dpuf
VIDEO AICI MIN. ... VIDEO AICI MIN. ... VIDEO AICI Lugano: Da Costa - Mihajlovic, Sulmoni, Golemic, Daprela - Sabbatini, Ledesma, Mariani (Culina '73) - Crnigoj (Bnou-Marzouk '75), Gerndt, Bottani (Milosavlevjici '71).
Sony a prezentat trei camere video high definition de mici dimensiuni, capabile de a inregistra chiar si la rezolutie maxima 1920x1080 pixeli (1080p). ... 2 MP video / 4 MP foto, capabil a filma la doar 1080i.
laptop-uri, telefoane mobile, camere video, televizoare, aparate de inregistrat si chiar discuri optice. ... De la Anul Nou furnizorii de echipamente audio si video vor fi obligati sa faca contributii in beneficiul autorilor de continut media.
Jocurile video asteptate in 2012 Fotbal, viteza, razboi si apocalipsa. ... Romanii cumpara anual in jur de 270.000 de jocuri video si console cumpara anual romanii.
- 1,2 miliarde de subscriptii mobile broadband in 2011 - 5,9 miliarde de subscriptii mobile estimate in 2011 - 85% din terminalele mobile livrate in 2011 includ un browser web - 88% reprezinta procentul de trafic pe segmentul pe tablete facut de iPad • Video - 1 trilion (un milion de milioane) numarul de accesari de clipuri pe YouTube - 140 numarul de clipuri vazute pe YouTube per persoana la nivel global - 48 ore de continut video uploadat pe YouTube in fiecare minut - cel mai vizionat clip pe YouTube in 2011 a fost Rebecca Black - Friday - 76,4% este procentul detinut de YouTube ppe video la nivel global - 201,4 miliarde de clipuri vizionate pe luna la nivel global - 88,3 miliarde de clipuri vizionate pe luna doar pe YouTube • Imagini - 14 milioane de conturi Instagram create doar in 2011 la nivel global - 60 de imagini pe secunda uploadate pe Instagram - 100 miliarde de imagini pe Facebook pana la jumatatea lui 2011 (acum sunt peste 300 miliarde) - 51 milioane de utilizatori Flickr - 4,5 milioane de imagini uploadate pe Flickr zilnic - Apple iPhone 4 cea mai populara camera pe Flickr
google-analytics.com